מאפינס פלפלים תירס וגבינת צ'דר

מערבבים בקערה את החומרים היבשים עם תירס וגבינת צ'דר וטורפים ביצים עם מטבל פלפלים וחלב. צילום אפיק גבאי
מתכון פשוט וקל של רשת טיב טעם להכנת ארוחת ערב קלה יחד עם הילדים בבית. המאפינס שומרים על העסיסיות שלהם בזכות הנוכחות של גבינת הצ'דר בבלילה ומטבל הפלפלים הצלויים מוסיף צבע כתום

חומרים ל-6 מאפים גדולים או 12 קטנים

‏1 וחצי כוסות פחות כף (200 גרם) קמח תופח

‏1 כפית מלח

‏1 כפית אורגנו יבש

‏1/2 כוס גרעיני תירס

‏120 גרם גבינת צ'דר כמו של Ford Farm מגוררת

‏2 ביצים

‏1 צנצנת מטבל פלפלים צלויים כמו של Polly

‏1 כוס (240 מ"ל) חלב

לשימון התבנית

שמן זית

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

‏מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים את השקעים של תבנית מאפינס בשמן זית.

‏ מערבבים בקערה את החומרים היבשים עם תירס וגבינת צ'דר.

‏ טורפים ביצים עם מטבל פלפלים וחלב.

מוסיפים לתערובת ומערבבים.

יוצקים לשקעים עד שני שליש הנפח.

‏אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש עם פירורים לחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר