מאפינס פלפלים תירס וגבינת צ'דר

רשת טיב טעם מציעה מתכון פשוט וקל לגיוון ארוחת הערב או למפגש חברים ומשפחה: מאפים טעימים ואווריריים, שיודעים לשמור על העסיסיות שלהם בזכות הנוכחות של גבינת הצ'דר בבלילה. מטבל פלפלים צלויים מוסיף צבע כתום ורובד טעמים

מתכון פשוט וקל לגיוון ארוחת הערב או למפגש חברים ומשפחה
מתכון פשוט וקל לגיוון ארוחת הערב או למפגש חברים ומשפחה. צילום אפיק גבאי

חומרים ל-6 מאפים גדולים או 12 קטנים

‏1 ו-1/2 כוסות פחות כף (200 גרם) קמח תופח

‏1 כפית מלח

‏1 כפית אורגנו יבש

‏1/2 כוס גרעיני תירס

‏120 גרם גבינת צ'דר כמו של Ford Farm מגוררת

‏2 ביצים

‏1 צנצנת מטבל פלפלים צלויים כמו של Polly

‏1 כוס (240 מ"ל) חלב

לשימון התבנית

שמן זית כמו של Cirio

אופן ההכנה

‏ מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים את השקעים של תבנית מאפינס בשמן זית.

‏ מערבבים את החומרים היבשים עם תירס וגבינת צ'דר בקערה.

‏ טורפים ביצים עם מטבל פלפלים וחלב, מוסיפים לתערובת ומערבבים. יוצקים לשקעים עד 2/3 הנפח.

‏ אופים 25-20 דקות עד שהמאפינס זהובים, וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש עם פירורים לחים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה