מאפינס שוקולד לבן וחמוציות

חברת כרמית מציעה מתכון קל להכנה לאירוח ולזלילה חורפית בבית

מסדרים עטרות נייר גדולות בתוך תבנית שקעים ויוצקים את הבלילה לתוכן. צילום סטודיו כרמית

מצרכים לכ-15 מאפינס גדולים

100 גרם שוקולד לבן כמו של כרמית

1/2 כוס שמנת מתוקה

150 גרם חמאה חתוכה לקוביות

1 כוס סוכר דמררה

4 ביצים

1 גביע שמנת חמוצה של פעם

1 ו-1/2 כוסות גדושות קמח

2 כפיות אבקת אפיה

2 כוסות חמוציות מיובשות ואפשר גם קפואות

1 כוס שוקולד צ'יפס כמו אגו לבן

צילום סטודיו כרמית
צילום סטודיו כרמית

 אופן ההכנה

מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה.

מוסיפים שברי שוקולד לבן, ממתינים 2 דקות ומערבבים לקרם חלק.

מצננים לחלוטין.

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר לתערובת חלקה וקרמית.

מוסיפים את הביצים אחת אחרי האחרת וטורפים היטב לאחר כל הוספה.

מוסיפים את קרם השוקולד הלבן ומערבלים.

מוסיפים לסירוגין קמח, אבקת אפיה ושמנת חמוצה.

מערבלים רק עד שהחומרים נטמעים בתערובת.

מוסיפים את החמוציות והשוקולד הקצוץ ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד בבלילה.

מסדרים עטרות נייר גדולות בתוך תבנית שקעים.

יוצקים את הבלילה לעטרות הנייר.

אופים בחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-15 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עטוף פירורים לחים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה