מאפי פיתה פיקנטית עם קמח שיפון

חומרים לבצק: 800 גר' קמח 200 גר' קמח שיפון750 מ"ל מים4 כפות שמן זית50 גר' שמריםמלחאופן ההכנה:לשים בצק מכל החומרים ומתפיחים כחצי שעה.מלית:בצל ירוק קצוץ250 גר' גבינה בולגרית עיזים100 גר' עגבניות מיובשות100 גר' שקדים קצוציםאופן ההכנה:מרסקים את כל חומרי המלית.מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים.מרדדים כל חלק למלבן.מורחים רבע מכמות המלית על כל מלבן.יוצרים גלילים ופורסים אותם לפרוסות.את כל הפרוסות מפזרים על מגש לאפיה במרווחים.אופים עד שמזהיב.יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון.היריד פועל מדי שבוע בימים חמישי ושישי.

חומרים לבצק:
800 גר' קמח
200 גר' קמח שיפון
750 מ"ל מים
4 כפות שמן זית
50 גר' שמרים
מלח

אופן ההכנה:
לשים בצק מכל החומרים ומתפיחים כחצי שעה.

מלית:
בצל ירוק קצוץ
250 גר' גבינה בולגרית עיזים
100 גר' עגבניות מיובשות
100 גר' שקדים קצוצים

אופן ההכנה:
מרסקים את כל חומרי המלית.
מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים.
מרדדים כל חלק למלבן.
מורחים רבע מכמות המלית על כל מלבן.
יוצרים גלילים ופורסים אותם לפרוסות.
את כל הפרוסות מפזרים על מגש לאפיה במרווחים.
אופים עד שמזהיב.


יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון.
היריד פועל מדי שבוע בימים חמישי ושישי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר