מאקי אביבי עם סלט כרוב

הכנה: 20 דקותמרכיבים:חצי כרוב לבן 4 גזרים 2 פרוסות סלמון מעושן חצי מלפפון 2 פרוסות פסטראמהלהכנת המיונית: 2 חלמוניםכף וחצי חרדל300 מ"ל שמן2 כפות חומץאופן ההכנה: הכניסו את החלמונים, כף שמן ואת החרדל למיני קערה של מעבד המזון. הפעילו ל-20 שניות.הוסיפו חצי מהשמן הנותר והוסיפו בכמות ככל שהמיונית מתעבה.הוסיפו מלח, פלפל ואת שאר השמן כשהמכשיר פועל. ברגע האחרון הוסיפו את החומץ.שמרו את הרוטב במקרר.גרדו את הגזר במעבד המזון באמצעות דיסק הגירוד בעובי 4 מ"מ. פורסים את הכרוב הלבן באמצעות דיסק פריסה 4 מ"מ. הוסיפו לירקות את הרוטב והשרו אותו במקרר במשך 30 דקות. באמצעות דיסק פריסה בעובי 6 מ"מ, פורסים את המלפפון לאורכו כשהוא במאוזן. על כל פרוסת מלפפון הניחו מעט סלט את כרוב.גלגלו וסגרו בעזרת קיסם עץ.חזרו על אותה הפעולה עם פרוסות הסלמון ופרוסות הפסטרמה. הניחו 3 מאקי שונים בכל צלחת. הגישו קר מאוד.

הכנה: 20 דקות

מרכיבים:
חצי כרוב לבן
4 גזרים
2 פרוסות סלמון מעושן
חצי מלפפון
2 פרוסות פסטראמה

להכנת המיונית:
2 חלמונים
כף וחצי חרדל
300 מ"ל שמן
2 כפות חומץ

אופן ההכנה:
הכניסו את החלמונים, כף שמן ואת החרדל למיני קערה של מעבד המזון.
הפעילו ל-20 שניות.
הוסיפו חצי מהשמן הנותר והוסיפו בכמות ככל שהמיונית מתעבה.
הוסיפו מלח, פלפל ואת שאר השמן כשהמכשיר פועל.
ברגע האחרון הוסיפו את החומץ.
שמרו את הרוטב במקרר.
גרדו את הגזר במעבד המזון באמצעות דיסק הגירוד בעובי 4 מ"מ. פורסים את הכרוב הלבן באמצעות דיסק פריסה 4 מ"מ.
הוסיפו לירקות את הרוטב והשרו אותו במקרר במשך 30 דקות.
באמצעות דיסק פריסה בעובי 6 מ"מ, פורסים את המלפפון לאורכו כשהוא במאוזן.
על כל פרוסת מלפפון הניחו מעט סלט את כרוב.
גלגלו וסגרו בעזרת קיסם עץ.
חזרו על אותה הפעולה עם פרוסות הסלמון ופרוסות הפסטרמה.
הניחו 3 מאקי שונים בכל צלחת.
הגישו קר מאוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר