מאק אנד צ'יז לילדים

לקראת החופש הגדול כשהילדים נמצאים שעות רבות בבית, סדר היום משתנה ואיתו הרגלי האכילה שלהם, מותג ברילה מציע מתכון קל להכנה וטעים שניתן להכין אותו עם הילדים

משמנים תבנית אפייה. יוצקים פנימה את הפסטה והבשמל. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות. צילום אסף לוי
משמנים תבנית אפייה. יוצקים פנימה את הפסטה והבשמל. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות. צילום אסף לוי

חומרים להכנת הפסטה

1 חבילת פנה או פנה חיטה מלאה כמו של ברילה

6 פטריות שמפיניון מגוררות גס

1 בצל קצוץ דק

200 גרם גבינת צ'דר מגוררת

1 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

20 גר' חמאה

חומרים לבשמל

2 כפות חמאה

2 כוסות חלב

3 כפות קמח

1 כפית מלח

קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה ומסננים.

במחבת או קלחת ממסים חמאה ומוסיפים קמח ומלח.

תוך כדי בחישה מוסיפים חלב.

מוסיפים את קערת הפסטה המבושלת.

במחבת אחרת מטגנים בחמאה את הבצל, הפטריות והמלח כ-4 דקות.

מוסיפים לקערת הפסטה.

מוסיפים צ'דר מגוררת ומערבבים.

משמנים תבנית אפייה.

יוצקים פנימה את הפסטה והבשמל.

אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה