מסעדת מאראבו, בבעלותו ובניהולו של השף יואב בר, מוסיפה מספר חידושים:
לאור הביקוש הגובר מצד הלקוחות, תפעל המסעדה מעתה והלאה גם במוצ"ש. לפיכך המסעדה מדי יום ללא הפסקה, כולל בסופי השבוע, בין 12:00 לחצות.
גם בתחום הקינוחים ישנם חידושים ותוספות, כאשר השף יואב בר מציע קינוחים אישיים – מנות אחרונות כמו עוגת גבינת עיזים, נמסיס שוקולד עם גלידת שוקולד, ופנקוטה טונקה, אשר יוגשו בצלחות וכוסות אישיות.
מחירי כל הקינוחים האישיים יהיו זהים, בערב 32 ש"ח, ובארוחת צהרים 28 ש"ח.
ובמסעדה ממשיכים להצדיע ליינות ישראל בתפריט יינות חדש ומעודכן.
מאראבו
בית עוז, רחוב אבא הלל 14, רמת גן
טל. 03-6036666