מארז כוסיות מוס

חומרים ל-12 כוסות אישיות בנפח 50 מ"ל:למוס גבינה:1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה1 כף אינסטנט פודינג וניל250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 9% 80 גרם (1/3 כוס + כף) סוכרלסגירת המנה: מחיות טבעיות בטעמים שונים: אוכמניות/ פירות יער/ אננס (ניתן לקנות בחנויות מתמחות)מכינים מוס גבינה: מקציפים שמנת עם פודינג לקצפת יציבה. מערבבים גבינה עם סוכר בקערה נפרדת. מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד.  מרכיבים את המנה: ממלאים במוס עד 2/3 גובה. עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר.  מניחים מעל ב- 1/3 גובה הנוסף את המחית לבחירתכם. צילום דן לב

חומרים ל-12 כוסות אישיות בנפח 50 מ"ל:
למוס גבינה:

1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט פודינג וניל
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 9%
80 גרם (1/3 כוס + כף) סוכר

לסגירת המנה:
מחיות טבעיות בטעמים שונים: אוכמניות/ פירות יער/ אננס (ניתן לקנות בחנויות מתמחות)

מכינים מוס גבינה:
מקציפים שמנת עם פודינג לקצפת יציבה. 
מערבבים גבינה עם סוכר בקערה נפרדת.
מקפלים את הקצפת בעדינות לתערובת הגבינה עד לקבלת מוס חלק ואחיד. 

מרכיבים את המנה:
ממלאים במוס עד 2/3 גובה.
עוטפים בניילון נצמד ושומרים במקרר. 
מניחים מעל ב- 1/3 גובה הנוסף את המחית לבחירתכם.

צילום דן לב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר