מבחן בגרות עם אמא באמנות הבישול בעמל השרון

כל תלמיד הכין בין 5 ל-10 מנות שונות, בכמות המספיקה ל-20 אנשים. השנה, לראשונה, גם אמהות התלמידים לקחו חלק פעיל בבחינה, ובישלו יחד עם התלמידים בבחינת הבגרות

השבוע התקיים השלב המעשי של מבחן הבגרות ב"אומנות הבישול" בבית הספר עמל השרון כפר סבא.
הבגרות, בהיקף של 7 יחידות לימוד (יח"ל) מורכבת מ– 1 יח"ל מבוא למחשבים, 1 יח"ל מדעי התזונה, 1 יח"ל יזמות עיסקית ותפריטים, 2 יח"ל בישול מלונאי, ו-2 יח"ל פרויקט גמר (עליו נבחנו עתה התלמידים).

16 תלמידים מכיתה י"ב, מתוכם חמישה תלמידים שנבחנו לראשונה במבחן מעשי באמנות הבישול, עמדו במטבח התעשייתי שבבית הספר, לבושים סינרים וכובעי שף.
במשך 5 שעות הם עמלו על ארוחה כיד המלך,בסגנונות אתניים שונים: אוכל בוכרי, תאילנדי, ערבי, מטעמי מימונה ועוד.

כל תלמיד הכין בין 5 ל-10 מנות שונות, בכמות המספיקה ל-20 אנשים.
השנה, לראשונה, גם אמהות התלמידים לקחו חלק פעיל בבחינה, ובישלו יחד עם התלמידים בבחינת הבגרות.

הבוחנים מטעם משרד החינוך בדקו את התוצאות, ולאחר מכן כולם הוזמנו לטעום את הבחינה היחידה אותה ניתן ללעוס, לבלוע, וליהנות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר