fbpx

מבשלים איכות חיים – סדנאות גורמה חוויתיות לבישול בריא

נלי קרפנר, שפית המבשלת אוכל בריא וטוב, מזמינה לחוות עולם שלם של טעמים יחודיים שלא הכרתם, באווירה יצירתית, נעימה ובקבוצות קטנות ואישיות. זאת במסגרת סדנה של ארבעה מפגשים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

נלי קרפנר, שפית המבשלת אוכל בריא וטוב, מזמינה לחוות עולם שלם של טעמים יחודיים שלא הכרתם, באווירה יצירתית, נעימה ובקבוצות קטנות ואישיות.
זאת במסגרת סדנה של ארבעה מפגשים.

בסדנה תוכלו להכיר את רכיבי המטבח הבריא: סוגי הדגנים ואופן בישולם, תבלינים, עשבי תיבול והשימוש בהם, קטניות, אצות, מוצרי סויה, לסוגיהם, קמח מלא ואפיה.
תוכלו ליהנות ממידע עשיר על רזי הבישול הבריא, מתובל בקרטוב של נגיעות מתרבויות שונות.
תשתתפו בהכנה מעשית של מגוון מנות מפתיעות על טהרת הבריא (והטעים), ומצורות שונות ומרהיבות ההופכות כל מנה לחוויה לעין ולחך.

בסדנא תגלו עולם חדש של בישול גורמה בריא, מאוזן קלורית, פשוט להכנה המתבסס על מוצרי מזון טריים וזמינים, ומאפשר לכם ליצור מטבח גורמה בריא (והכי חשוב: טעים)  עם נגיעות משלכם.

הסדנאות מוגשות על ידי נלי – שפית המתמחה בבישול בריא והנחיית סדנאות
בכל סדנא נחשפים המשתתפים למידע תאורטי וכן התנסות מעשית.
הסדנאות נערכות בסטודיו של נלי במיקום קסום ביפו.
בתום הסדנא ייהנו המשתתפים מארוחת גורמה בריא.
פרי יצירתם המלווה ביין משובח.

הסדנאות מתאימות לכל הרמות וניתנות לשילוב בפעילות שונות כגון: ימי כיף, גיבושים, ארועים עסקיים, מסיבות רווקים (וגם רווקים …) ועוד…
משך כל מפגש: 3 שעות, חלקן תיאורטיות ורובן מעשיות – כי כפי שאומרת נלי: בישול לומדים דרך הסירים.
המפגשים מתקיימים ביום ובשעה קבועים, פעם בשבוע, ומשתתפי הסדנא מקבלים חוברת מתכונים.

המטבח של נלי 
מדרחוב רבי חנינא – שוק הפשפשים, יפו
לפרטים והרשמה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה