מגדל סלמון וקוסקוס בליווי קרם ווסבי

 

4 מנות

ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: כ- 330
חלבונים: 9.2 גר’
פחמימות: 26 גר’
שומנים: 21 גר’

מרכיבים:
100 גרם סלמון מעושן
2 אבוקדו בשלים
¼ שקית קוסקוס רגיל/ קוסקוס מלא
2 כפות שמן זית
כף מיץ לימון
פלפל אדום
בצל אדום
1 גבעול בצל ירוק

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן.
2. לאחר הבישול, מתבלים את הקוסקוס בכפית מיץ לימון, כף שמן זית, מלח ופלפל.
3. חותכים את האבוקדו ל קוביות של 1*1 ס”מ.
4. חותכים את הפלפל אדום, הבצל והסלמון המעושן לקוביות.
5. מערבבים את האבוקדו, הפלפל והבצל עם שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומניחים.
6. לוקחים טבעת בקוטר 6 ס”מ וגובה 6 ס”מ ומניחים על צלחת. מחלקים את המרכיבים כך שיספיקו ל 4 מנות.
בתחתית מניחים את הקוסקוס ודוחסים, מעל הקוסקוס מניחים שכבה של אבוקדו עם פלפלים ובצל ומעליה מסדרים שכבה של סלמון מעושן.

מרכיבים לקרם ווסבי:
2 כפיות מיונז קל
½ כפית אבקת ווסבי
1 כף סודה לשתייה
גרידה מחצי קליפת לימון
מלח, פלפל
½ כפית מי סוכר או מירין
אופן ההכנה:
מערבבים את אבקת הווסבי עם הסודה, מוסיפים את המיונז ואת שאר המרכיבים ומערבבים היטב.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה