מג'דרה

החומרים הדרושים4 כפות שמן זית (ניתן להוסיף שמן במידת הצורך)אחת וחצי כוסות אורזחצי כוס עדשים ירוקים (מושרים במים למשך שעה)1 בצל סגול חתוך לקוביות3 כוסות מים2 כפיות כמון1 כפית מלחחצי כפית אבקת מרק עוףאופן ההכנהמחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים מיד את הבצלים ומטגנים עד שהבצל משחיםמוסיפים את האורז ומטגנים למשך 5-8 דקות עד שהאורז מזהיבבמקביל בסיר נפרד מרתיחים את המים עם העדשים (שלא יהיו רכים מידי) כאשר המים מגיעים לרתיחה, יש להוריד לאש נמוכהיש להוסיף את התבלינים לעדשים עם המים ולערבב היטביש להוסיף את העדשים עם המים לסיר של האורזמנמיכים את האש ומכסים למשך 15-20 דקות מורידים מהאש החומרים הדרושים לקישוט1 בצל סגול חתוך לרצועותרבע כפית מלח4 כפות קמחרבע כפית פפריקהאופן ההכנהלערבב בקערה לטגן ברשת צפופה בשמן רותח עד שהבצלים יהיו קריספייש להעביר את האורז לכלי הגשה ולשים מעל את הקישוט

החומרים הדרושים
4 כפות שמן זית (ניתן להוסיף שמן במידת הצורך)
אחת וחצי כוסות אורז
חצי כוס עדשים ירוקים (מושרים במים למשך שעה)
1 בצל סגול חתוך לקוביות
3 כוסות מים
2 כפיות כמון
1 כפית מלח
חצי כפית אבקת מרק עוף

אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר רחב, מוסיפים מיד את הבצלים ומטגנים עד שהבצל משחים

מוסיפים את האורז ומטגנים למשך 5-8 דקות עד שהאורז מזהיב

במקביל בסיר נפרד מרתיחים את המים עם העדשים (שלא יהיו רכים מידי) כאשר המים מגיעים לרתיחה, יש להוריד לאש נמוכה

יש להוסיף את התבלינים לעדשים עם המים ולערבב היטב

יש להוסיף את העדשים עם המים לסיר של האורז

מנמיכים את האש ומכסים למשך 15-20 דקות

מורידים מהאש

החומרים הדרושים לקישוט
1 בצל סגול חתוך לרצועות
רבע כפית מלח
4 כפות קמח
רבע כפית פפריקה

אופן ההכנה
לערבב בקערה

לטגן ברשת צפופה בשמן רותח עד שהבצלים יהיו קריספי

יש להעביר את האורז לכלי הגשה ולשים מעל את הקישוט


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר