מדריך רוגוב ליינות ישראל 2006 יגיע לחנויות בספטמבר

מהדורת 2006 של מדריך רוגוב ליינות ישראל – המדריך המקיף ביותר של יינות ויקבים ישראליים, תופץ לחנויות ב-13 בספטמבר בעת ובעונה אחת בישראל, לונדון, ניו-יורק, וושינגטון, לוס אנג'לס ועוד.

דניאל רוגוב, מחבר הספר, עיתונאי יין ומסעדות של "הארץ", ואיש אשכולות (ענבים) אמיתי, אומר כי במהלך שני העשורים האחרונים, תעשיית היין הישראלית עברה מהפך. עשרות יקבים חדשים הוקמו ואיכות היינות השתפרה לעין ערוך. כיום פועלים בישראל מעל 120 יקבים המייצרים אלפי מותגי יינות כל שנה. יינות ישראליים זוכים בהכרה בינלאומית הולכת וגדלה, ותופסים מקום של כבוד במפת היין העולמית.

מדריך רוגוב ליינות ישראל בהוצאת טובי הוצאה לאור, כולל:
* ההיסטוריה של תעשיית היין בישראל מהזמן העתיק ועד ימינו
* אזורי היינות וזני הענבים
* ביקורות של כ-1,500 יינות, כולל דירוג ומועדי שתייה של כל היינות המצויים בשוק או העומדים לצאת לשוק בתשעת החודשים הקרובים
* עדכונים אחרונים לגבי כל היקבים
* דירוג בצירי העשור הקודם
* זיהוי יינות כשרים בליווי הסבר מה הופך יין לכשר
* מילון מונחים

החידושים במדריך 2006:
1. סקירה של 15 יקבים חדשים
2. ביקורות של למעלה מ-500 יינות חדשים
3. היקבים מופיעים בסדר אלפביתי
4. מפה של אזורי גידול יין בישראל
5. פרק חדש המוקדש ליינות מבעבעים
6. פרק מורחב בנושא טעימות יין. לפרק זה מצורף טופס (המופיע גם באתר האינטרנט www.tobypress.com/rogov) שבעזרתו ניתן לדרג את היין.


על המחבר:
דניאל רוגוב הוא מבקר היינות המשפיע ביותר בישראל. הוא כותב טורי ביקורת שבועיים על יין ומסעדות בעיתון "הארץ" ולוקח חלק באופן קבוע בשני מדריכי יין יוקרתיים – מדריך הכיס ליינות של יו ג'ונסון ודו"ח היינות של תום סטיבנסון.
ניתן לגלוש לאתר היין והאוכל שלו www.tobypress.com/rogov


המדריך מופיע באנגלית בלבד
פורמט של מהדורת כיס בכריכה קשה







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה