מהדורה חדשה של ספר האוכל – מדריך המשלוחים והמסעדות

חברת "המקצוענים" המתמחה בהוצאה לאור של מדריכים מקצועיים לציבור הרחב ביניהם "המקצוענים" ו"ספר האוכל", מציגה את המהדורה החדשה של "ספר האוכל" לשנת 2008-2009.

המדריך החדש של ספר האוכל יופץ לאזור תל אביב, ר"ג, גבעתיים ואזור השרון, ויחולק לכ- 300,000 בתי אב ומשרדים בכל רחבי הערים.

במדריך ניתן למצוא את תפריטיהן של רוב המסעדות המספקות שירותי משלוחים באזור, כמו גם ליהנות מקופונים ושוברי הנחה המצורפים לספר. ולראשונה, יכלול המדריך אינדקס מסעדות ומקומות בילוי להזמנת מקומות.

ספר האוכל מעוצב בצורה ידידותית למשתמש, כולל תפריטי המסעדות ובתי הקפה, פירוט של המחירים, אזורי החלוקה, וקופוני הטבה. שירות נוסף במדריך החדש הוא, אינדקס להזמנת מקום במסעדות .


בעלי חברת "המקצוענים" הם המנכ"ל ארז סתר ואנשי העסקים אודי פינצ'בסקי, עידו ברגמן מבעלי בר הפצה, ואיש העסקים נעם לניר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה