מה אהבו העובדים לאכול בצהריים בשנת 2018?

סוג האוכל המועדף ע"י העובדים בישראל בפער משמעותי הינו המטבח הבשרי עם 14% מכלל ההזמנות במהלך השנה. צילום דניאל לילה
נתונים שאספה חברת סיבוס בשנת 2018, מגלים את העדפותיהם הקולינריות של העובדים בישראל בארוחות הצהריים שלהם, והתוצאות מעניינות

נתונים שאספה חברת סיבוס חושפים על סמך מאות אלפי ארוחות שנאכלו על ידי עובדים במגוון רחב של מקומות עבודה במגזר הפרטי והציבורי, את הרגלי האכילה של העובדים בישראל בשנת 2018. מהממצאים עולה כי סוג האוכל המועדף ע"י העובדים בישראל בפער משמעותי, הינו המטבח הבשרי, עם 14% מכלל ההזמנות במהלך השנה. המובילים בהעדפה למטבח בשרי הם העובדים בחיפה (31%), אחריהם העובדים בראשון לציון (27%), ואילו הירושלמים ממוקמים בתחתית (6% בלבד).

צילום ערן מילוא
צילום ערן מילוא

עוד עולה מהנתונים כי9% מהעובדים מעדיפים לאכול סלטים וסנדוויצ'ים במהלך יום העבודה – אוכל שנחשב קליל יחסית  ומאפשר להמשיך את יום העבודה אחרי ארוחת הצהריים, לעומת 2% בלבד שהעדיפו מזון מהיר. הנתון בולט יותר בקרב העובדים בתל אביב, ש- 26% מהם העדיפו סלטים וסנדוויצ'ים, לעומת 7% בלבד מהעובדים בירושלים. בהעדפה למסעדות אוכל ביתי מובילים הירושלמים – 62%  מהם העדיפו ב- 2018 אוכל ביתי, לעומת 7% מהבאר שבעים ו-1% מהעובדים בראשון לציון.

צילום ערן מילוא
צילום ערן מילוא

סיבוס היא פלטפורמה טכנולוגית המאפשרת לאלפי עובדי חברות ליהנות ממבצעים והטבות במגוון גדול של רשתות ומסעדות ברחבי הארץ. כיום משרתת החברה למעלה מ-2,500 חברות ו-330,000 עובדים ביותר מ- 5,000 מסעדות בפריסה ארצית. החברה הינה חלק מתאגיד Sodexo  העולמי המעסיק למעלה מ-430,000 עובדים ב-80 מדינות ברחבי העולם, ומשרתת מדי יום 100 מיליון לקוחות במגוון שירותים הכוללים שירותי הסעדה, ניהול, שירותים לרווחת העובד, אחזקה, ייעוץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר