מה מציעות המסעדות לסילבסטר?

מטבח ים-תיכוני ספרדי בסילבסטר של אדלינה
מסעדת אדלינה מזמינה לקבל את השנה החדשה בארוחת סילבסטר של טיול במגוון טעמי המטבח הים-תיכוני ספרדי, באווירה חגיגית לצלילי הרכב נגנים בהופעה חיה שתלווה את הערב במוזיקה לטינית וים-תיכונית. הערב יפתח בכוס סנגריה אדומה, כמיטב המסורת הספרדית וימשך בארוחה זוגית עשירה. ולהרמת כוסית – קאווה ספרדית.
מסעדת אדלינה, קיבוץ כברי, טל': 04-9523707


סילבסטר מעוצב ב"הגנס"
ביום שני31.12.07 בשעה 22:00 תוגש במסעדת "הגנס" ארוחת סילבסטר חגיגית במחיר 299 ₪ לסועד: שמפניה ותותים; מנות ראשונות: מרק ערמונים ובטטה בשני צבעים; טונה אדומה צרובה, שרימפס בגריל וליקר בוסקו רוסו של חורף. מנת ביניים: סלט קיסר ושרימפס. מנה עיקרית לבחירה: פילה מיניון עם כבד אווז ברוטב קלבדוס, או חצי לובסטר ולקוס בחמאת טרגון עם ארטישוק ירושלמי. מנה אחרונה: לב שוקולד בלגי. יש להזמין מקומות מראש.
הגנס, משה סנה 199, צומת הכפר הירוק, רמת השרון, טלפון:03-6447575


חוגגים סילבסטר באילת במסעדות קאזה דו ברזיל ובוסטון פיש&גריל
ב"קאזה דו ברזיל", ייערך קרנבל של בשרים על שיפוד רץ, ללא הגבלה, בחגיגת סילבסטר שתהיה כולה בטעם ברזילאי, עם מוסיקת סמבה, רקדניות לטיניות, קאפירינייה שתזרום כמו מים, בשרים על הגריל, והשף המזמר אומברטו טוקוס. המסעדן אבי כראל מבטיח הפתעות נוספות ומחירים נוחים לכל כיס.
צמוד למלון נובה באילת. טל' להזמנת מקומות מראש: 08-6323032. www.casadobrazil.co.il
ב"בוסטון פיש&גריל" שבטיילת מלון רויאל ביץ', מציע המסעדן אבי כראל ארוחת סילבסטר מיוחדת הכוללת חמש מנות ויין במחיר של 250 שקלים לסועד.
יש להזמין מקומות מראש בטל': 08-6333007.


ארוחת סילבסטר ב'אורקה'
אווירה מיוחדת, עיצוב חגיגי, מוסיקה מעניינת ומנות דגי-על שיגיש השף ערן שרויטמן בנוסף לתפריט החורף הנוכחי. במהלך הערב יתקלט שמעון משל.
יום שני 31.12.2007 החל מ- 19:00.
אורקה. נחלת בנימין 57 ת"א 03-5665505


סילבסטר בביסטרו בר 'אדלה'
'אדלה' מעמעמת את האורות לכבוד השנה החדשה ונכנסת לאווירה רומנטית. הביסטרו בר ברמת ישי יארח בערב הסילבסטר את להקת פיוז'ן בנד שתגיע בהרכב מלא ובחיזוק הזמרת גבריאלה, שתנעים את הערב בשירים לועזיים רומנטיים, ישנים ואהובים.
בנוסף ייהנו האורחים מקוקטייל מיוחד וממאכלים שיוכנו לכבוד השנה החדשה ע"י השפים שחר ברנע ואלון יפת.
מחיר כניסה: 70 שקלים.
מקום חניה בשפע וגישה נוחה לנכים.
אדלה, האזור המסחרי רמת ישי, טל. 04-9535358


ארוחת גורמה לליל השנה החדשה באוליב ליף – שרתון ת"א
הארוחה תוגש ב- 20.30 עם יינות טובים, שמפניה, ומוזיקה חיה לריקודים.
תפריט הארוחה:
מבחר לחמי שאור צרפתיים עם פסטו
מדליוני דג אנטיאס וטונה, סלט עדשים בתחמיץ וסלט ננסי של ירקות גינה
כבד אווז צרוב על לחם בריוש, צ'אטני אננס וסירופ פירות יער
מרק דגים ים תיכוני עם שום וקרוטונים
מקפא קלמנטינות, נענע ושמפניה
פילה בקר וירקות קונפי, קריספי פרושטו על פירה ארטישוק ירושלמי, רוטב יין אדום
קרם פיסטוק עם שוקולד לבן, פאדג' שוקולד עם תפוז ותותים
פטיפורים, קפה או תה
המחיר לסועד: 130 ש"ח. להזמנות: טל. 03-5219300.


ארקדיה מציגה את סעודת הגורמה האחרונה לשנת 2007
ארקדיה ושף עזרא קדם יחגגו את קיצה של שנת 2007 וכניסתה של השנה החדשה בסעודת גורמה. הארוחה שתתקיים ביום שני 31 בדצמבר מתבססת על מיטב חומרי הגלם המקומיים: ירקות שורש לבנים, זעתר פראי ופירות ים תיכוניים.
מחיר הארוחה 280 ₪ לאדם, כולל מנת פתיחה, מנה ראשונה, מנה עיקרית, מנה אחרונה, לחמים ומטבלים תוצרת הבית.
מחיר הארוחה אינו כולל שתייה ושירות. יש להזמין מקום מראש.
ארקדיה, מסעדת השף עזרא קדם. מטבח ישראלי עילי, אגריפס 10 בסמטה. ירושלים, טל: 6249138-02.


תפריט סילבסטר שמח במסעדת "צפרה" של השף אבי קונפורטי
כוס קאווה + 5 מנות לבחירה + קינוח + צלחת עוגיות ויין שזיפים, ב- 270 ₪ לסועד.
Zepra, רח' יגאל אלון 96 ת"א. טלפון: 03-6240044


קסם של סילבסטר ספרדי במסעדת "תהל"
השף חי דוד מסיים את עבודתו במסעדה לאחר 4 שנים, ומציין עובדה זו בארוחה חגיגית לשנה החדשה יחד עם השף הנכנס איתן בושרי שהגיע ממסעדת "מסה".
כל זאת עם הרבה שמחה, הרבה יין והופעת ג'אז חיה של רביעיית "אמיל והבלשים". וכמובן רוחה של 7 מנות עם קוקטיילים וקאווה ללא הגבלה.
סבב ראשון 19:00 עד 21:00 (הופעה 20:00)
סבב שני 21:30 עד 2008 (הופעה 22:00)
מחיר לאדם: 285 ₪. סבב ראשון בהנחה משמעותית.
מסעדת תהל, רח' נחלת בנימין 30 ת"א, טלפון: 03-5168410


ערב סילבסטר ב"איזדורה" בראשון לציון
ארוחת ערב חגיגית ועשירה במחיר 250 ש"ח לסועד (לא כולל שירות) הכוללת:
מנת פתיח, מנה ראשונה לבחירה, מנת ביניים, מנה עיקרית לבחירה, קינוח לבחירה.
במהלך הערב יוגשו מים מינרלים, שמפניה – קאווה קסטילינו וקוקטיילים על בסיס שמפניה לאורחים ללא הגבלה.
DJ עופר פז ינגן מוסיקה מיוחדת וחגיגית.
איזדורה – רח' הכרמל 20, מתחם גן העיר – ראשון לציון, טלפון: 03-9665353


SEATARA ביסטרו במתחם סי אנד סאן בת"א
כאן מתכננים להפתיע את האורחים עם משתה של שמפניות (חופשי על הבר) בלוויית ארוחות שחיתות.
יתקיימו שני סבבים: הראשון יפתח ב – 21:15 ויכלול ארוחה עם 5 מנות ראשונות, 5 עיקריות ו-5 קינוחים בלוויית מוזיקה DJ משובחת, וסבב שני שיחל בחצות וימשך אל תוך הלילה – עם תפריט של 5 מנות לראשונה, עיקרית וקינוח ומסיבה סוערת לקראת השנה החדשה.
מחיר לסבב 1: 260 ₪, מחיר לסבב 2: 330 ₪.
רוזנבלום הרצל 8, מתחם סי אנד סאן, תל אביב 03-6996633


מסעדת פאסיפיק במלון קראון פלאזה בתל אביב
ספיישל סוף השנה שכולל מנה עיקרית דואט פילה בקר (300 גרם) עם כבד אווז ברוטב יין ובצלי שאלוט על מצע קוביות בטטה מושחמות בליווי סלט עלים. המחיר 200 ₪, ובנוסף ניתן ליהנות מפתיח קאפה בהפתעת השף.
מסעדת פאסיפיק: רח' הירקון 145, ת"א (במלון קראון פלאזה) טל' 5201169 – 03


מסעדת NG בנווה צדק
תפריט זוגי-מיקס, שנותן הזדמנות מצוינת להתפרע וליהנות מחדוות בשרים אמיתית. לקראת סופה של 2007 תוכלו למצוא בתפריט Mix של מנות ראשונות, בעיקריות מגוון מנות, כולל Mixעם סינטה על עצם, פילה עגל, ספריבס לבן או מנת הפורטרהאוס במשקל 1.4 ק"ג. לקינוחים מבחר פטיפורים וזד'סטיף (לימונצ'לו) תוצרת הבית.
ארוחה זוגית במסעדת NG בנווה צדק – 380 ₪
הכניסה מרח' יהודה החסיד פינת אחד העם 6, במעלה המדרגות 03-5167888



דיינר אוונגרד שברמת החייל, תל אביב
ערב סילבסטר עם השף והבעלים דיויד לוי וחגיגות שמפניה סוערות.
מסיבת סוף שנה עם די.ג'י משמח, שמפניה לכל האורחים ומופע זיקוקים ענק בחצות – כולל מנות מיוחדות מבית היוצר של השף דויד לוי.
הברזל 3, רמת החייל, תל אביב, טל': 03-6480082


מסעדת קולומבוס בהרצליה פיתוח
קולומבוס פותחת שולחן מיוחד לסילבסטר עם אפריטיף ליצ'או רויאל בכניסה, מנות ראשונות,
עיקריות וקינוחים. המחיר לסועד 150 ₪
קולומבוס, שדרות הגלים פינת שנקר 2, הרצליה פיתוח. טל': 09-9589880


מסעדת כרמים במושב סגולה
ארוחה של חמש מנות פרי יצירתו של השף סהר רפאל, הכוללת יין ושתייה לצד מנות ספיישל. אין צורך בהזמנת מינימום במקום.
8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש (ציר 4) טל: 08-8505859


מסעדת מומה באשדוד
ערב של רומנטיקה לרגל חגיגות סוף שנת 2007. הופעות סקסופון וג'אז מיוחדות לצד הנאה ממוזיקה לריקודים בתוך המסעדה.
המסעדה תעבוד בשני סבביםף בין השעות 19:00 – 21:30 וסבב שני החל משעה 21:30 ועד השעות הקטנות של הלילה – כשבחצות האורות כבים, מוציאים זיקוקים וכוס שמפניה לכל לקוח על חשבון הבית.
מינימום הזמנה 100 ₪ לסועד.
ביסטרו-מומה, רח' ז'בוטינסקי 43, אשדוד, טל': 08-8520200,


ארוחת סילבסטר עם שף אישי: השף טל פרנהימר
טל מציע ארוחות פאר לחגיגות הסוף השנה – למי שרוצה לחגוג בצורה אינטימית ואקסקלוסיבית.
אתר הבית של השף טל פרנהימר – www.personalchef.co.il
טלפון: 052-6907606, [email protected]


מסעדות אורו בראשון לציון
ארוחת ספיישלים חגיגית הכוללת שמפניה איכותית שתזרום כל הלילה ואווירה מתוקה. באורו מבטיחים עיצוב מושקע ותאורה ססגונית, ולצד כל הספיישלים המרוקאים של הרשת שנותנים הרבה מתיקות וטעם לחיים. באורו מחלקים את הערב ל-2 סבבי אירוח: הראשון יתקיים בין השעות 21:00-18:30, והשני יחל בשעה 21:30 וימשך עד לשעות הקטנות של הלילה. אין מינימום הזמן לסועד.
ORO רחוב משה בקר 16, מתחם הבילויים של ראשון לציון טל': 03-9507085


מסעדת סהרה בגליל
המסעדה בין עפולה לדברת מזמינה לחוויית סוף שנה, המשלבת בין המטבח הערבי במיטבו לבין מבנה ייחודי הבנוי מאבנים עתיקות שנאספו במשך השנים מהכפרים בסביבה.
במסעדה מחכה תפריט סוף שנה מיוחד על טהרת פירות ים ובשרים, הכולל מנות פתיחה, עיקריות וקינוחים לבחירה. במהלך כל הערב יוגש יין על חשבון הבית, והמסעדה תקושט ברוח החג. מחיר הארוחה: 220 ₪.
סהרה בכניסה לכפר נין (נעים) – בין עפולה לדברת, טל: 04-6425959


סילבסטר של סעודת בשרים ברזילאית ברשת מסעדות "פאפאגאיו"
ברשת מסעדות הבשרים "פאפאגאיו" בנו תפריט סילבסטר לאוהבי בשרים, בו יגישו ממיטב הבשרים בסגנון הברזילאי לצד מנות נוספות, שמפניה, קאפיריניה, ומוסיקה ברזילאית.
בקבוק שמפניה אחד לכל ארבעה סועדים וקוקטייל קאפיריניה חופשי.
שתייה קלה חופשית, שתייה חמה לכל סועד.
המחיר 250 ₪ לסועד
המחיר לחברי מועדון 200 ש"ח עם הצגת כרטיס חבר.
פאפאגאיו- רשת מסעדות ברזילאיות:
רח' הארבעה 14 ת"א, טל': 03-5626888
קניון עזריאלי, טל': 03-6092000,
קניון ארנה, טל': 09-9564000,
צומת וולקן חוצות המזרח, חיפה טל': 04-8422666,
טיילת מלון דן אילת טל': 08-6332266
טל' כלל רשתי: 1-599-535-535



סילבסטר במסעדת "תהל": קסם של סילבסטר ספרדי. 7 מנות עם קוקטיילים וקאווה ללא הגבלה
מסעדת "תהל" במתחם נחלת בנימין הקטנה מגישה מטבח ספרדי עדכני.
השף חי דוד מסיים את עבודתו במסעדה לאחר 4 שנים, ומציין עובדה זו בארוחה חגיגית לשנה החדשה יחד עם השף הנכנס איתן בושרי שהגיע ממסעדת "מסה". זאת עם עם הרבה שמחה, הרבה יין והופעת ג'אז חיה.
סבב ראשון 19:00 עד 21:00 (הופעה 20:00)
סבב שני 21:30 עד 2008 (הופעה 22:00)
מחיר לאדם: 285 ₪
סבב ראשון בהנחה משמעותית
מסעדת תהל, רח' נחלת בנימין 30 ת"א, טלפון: 03-5168410


מתחילים את השנה בקצב אפריקאי במסעדת "פויקה"
במסעדת "פויקה" אשר במתחם נגה יציג השף אריאל כהן מנות ספיישל חגיגיות לכבוד הסילבסטר, וזאת לצד תפריט החורף החדש שהושק ממש לאחרונה וכולל מנות בשרים שהן התמחות מסעדת "פויקה", מנות משלובות בחומרי גלם אפריקאיים אשר מיובאים ומגודלים במיוחד עבורו, מנות ים חדשות, ועוד הפתעות גסטרונומיות.
מהבר: שמפנייה איכותית, קוקטיילים מקוריים ומוסיקה אפריקאית קצבית וזיקוקים.
פויקה, רחוב תרצה 14, מתחם נגה, יפו, טלפון: 03-6814622


מסעדת "פביאנה די-רוטשילד": תפריט סילבסטר זוגי, בקבוק שמפניה ומבחר מנות איטלקיות
מסעדת "פביאנה די-רוטשילד" מציגה תפריט סילבסטר בניחוח איטלקי מלווה בבקבוק שמפניה במחיר 350 ₪ לזוג. המסעדה נמצאת בבנין בהאוס היסטורי, ומעוצבת כך שהחוגגים יוכלו ליהנות מטעמי איטליה באווירה ההולמת את חגיגות הסילבסטר.
פביאנה די רוטשילד – שד' רוטשילד 64 ת"א, טלפון: 03-5605072


סילבסטר במסעדת "פסטיס": לפתוח את השנה עם ניחוחות פרובאנס
המוסד התל-אביבי הותיק, מסעדת "פסטיס", מציע ארוחת סילבסטר עם ניחוחות מפרובנס, עיצוב רומנטי אל מול שדרות רוטשילד ותפריט של 4 מנות + קוקטייל + שמפניה ונשיקות בחצות.
מושב ראשון – עד השעה 22:30 – 195 ₪
מושב שני – מ- 22:30 – 245 ₪
פסטיס – שד' רוטשילד 73 ת"א, טלפון: 03-5250773


סילבסטר שכולו רומנטיקה במסעדת "ננה"תפריט סילבסטר מאת השף פיטר שיקלושי
מסעדת "ננה" הרומנטית בשכונת נווה-צדק מציעה ארוחת סילבסטר באוירה רומנטית ציורית, מוסיקה חיה וקוקטיילים לאור נרות.
שף המסעדה פיטר שיקלושי יצר תפריט סילבסטר עם שמפניה וקוקטיילים – 290 ₪ לסועד.
ננה – רח' אחד העם 1 נווה צדק ת"א, טלפון: 03-5161915


דיל סילבסטר ברשת "פיצה מטר": פיצה מסיבתית
רשת הפיצריות "פיצה מטר" יוצאת במבצע למסיבות סילבסטר:
פיצות מעל אורך מטר במחיר 69 ₪ למטר רץ, בכל סניפי רשת פיצה מטר.
להזמנות: פיצה מטר, טלפון כלל רשתי – 1700505040


סילבסטר של קסם איטלקי במסעדת "מל ומישל"
מסעדת הבוטיק האיטלקיה "מל ומישל" תגיש בערב הסילבסטר את תפריט החורף החדש והמסקרן. בחצות תחולק שמפניית דובדבנים. מינימום הזמנה לסועד – 200 ₪
מל ומישל – בן יהודה 155 ת"א. טלפון: 03-5293232


השף אבי ביטון פותח את השנה במסעדת "אדורה" עם חמש מנות
מסעדת "אדורה" של השף אבי ביטון ממוקמת במתחם הצפוני של רחוב בן-יהודה ופועלת מזה שלוש שנים.
האוכל ואווירת המסעדה יספקו אוירה רומנטית לערב הסילבסטר.
סבב ראשון (19:00-19:30)- 220 ₪
סבב שני (22:00)- 260 ₪
סבב ראשון – יין קינוח בסיום הארוחה
סבב שני – שמפניה בחצות
אדורה – רח' בן יהודה 226 ת"א, טלפון 03-6050896


התחלה של שנה עם אוייסטרים ושמפניה בקזנקי ברח' הארבעה
מסעדת פירות הים "קזנקי" אשר ברחוב הארבעה, תספק השנה מעבר לאוירה הצעירה ומנות מתמחות בפירות ים תפריט חגיגי במיוחד.
שרימפסים + קוקי סאן ז'אק + קינוח + צ'ייסרים – 240 ₪ לזוג.
קזנקי, רח' הארבעה 16, ת"א, טלפון: 03-5610630


רשת הברבורגר "אגאדיר" מציגה שנה חדשה בקצב
רשת הבר בורגר "אגאדיר" מתחילה את השנה החדשה עם הופעות D.J בסניפי נמל ת"א, ראשון לציון וחיפה.
מוזיקה שמחה וסט סיכום שנה של מיטב הדיג'ייז של הרשת החל מ-22:00. החל מ-23:30 תוגש העסקית הלילית של הרשת בכל הסניפים.
אגאדיר – נחלת בנימין 2, ת"א, טלפון: 03-5104442
אגאדיר הוטל – התערוכה 3 נמל ת"א , טלפון: 03-5444045
אגאדיר הרצליה – המנופים 9 (מגדלי אקרשטיין), איזור התעשייה הרצליה, טלפון: 09-9516551
אגאדיר RESORT – קאמן 10, החוף הצפוני, אילת טלפון: 08-6333777
אגאדיר ראשון לציון – רח' לזרוב 33, ראשל"צ, טלפון: 03-9416060
אגאדיר חיפה – דוד פינסקי 6, חיפה, טל: 04-8378666
טלפון כלל רשתי 5690* (כולל משלוחים)



סורבה שמפניה וקינוח ספיישל ב"שקד"
גלידריית "שקד" בנמל ת"א תגיש קינוח של השף אבנר אנגל – טארטלט של שוקולד ופטל – בסיס בצק פריך, גנאש שוקולד קטיפתי ופטל אדום טרי. בנוסף יוגש סורבה שמפניה לאוהבים.
שקד – נמל ת"א. נמל ת"א כניסה ראשית, טלפון: 03-6760438


ספיישל חגיגי בחינאוי אטליז ומעדניות בשר
בשארה חינאוי מכין לכבוד החג צוואר טלה ממולא באורז, צימוקים, צנוברים ושקדים במחיר: 85 ₪ לקילו. ניתן להשיג בחנויות הרשת בלבד.
חינאוי – אטליז ומעדני בשר, רח' יפת 180 יפו; רח' רודנסקי 5 רמת אביב החדשה, מרכז מיניקן; אהרון בקר 8, תל ברוך צפון, מרכז מיקדו טל': 1-700-505-507


DECA – סילבסטר של תפריט ים-תיכוני עילי
השף יניב כספי ממסעדת DECA החדשה מתכנן להפתיע במנות ספיישל לסילבסטר.
המסעדה קוראת לאלו שרוצים לחדש, להתענג על קולינריה גבוהה וכל זאת בעיצוב חגיגי ומרשים במיוחד.
גביע שמפניה/כוס יין יוענק לסועדים בחצות.
מינימום הזמנה לסועד 250 ₪.
Deca, רחוב התעשייה 10, תל-אביב. טלפון : 03/5629900






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה