מה נבחש בסיר אצל "הבוחשות בקדירה"? הסדנאות הבאות

17.02 – סדנת ארוחת טעימות: סדנא לסקרנים – לטעמים מגוונים, חשיפה לטעמים שונים, דגש על פרזנטציה ועיצוב ואיך מתכננים ומנהלים ארוחת טעימות. בארוחת הטעימות יוטעמו 15 סוגים של מנות קטנות (סדנא ארוכה)

במסגרת הפעילויות והסדנאות המועברות בבית "הבוחשות בקדירה" בקיבוץ אייל, הכינו טליה תדהר-צפרוני וענת הרנוי, מקימות המקום, לו"ז סדנאות לתקופה הקרובה. 

17.02 – סדנת ארוחת טעימות
סדנא לסקרנים – לטעמים מגוונים, חשיפה לטעמים שונים, דגש על פרזנטציה ועיצוב ואיך מתכננים ומנהלים ארוחת טעימות. בארוחת הטעימות יוטעמו 15 סוגים של מנות קטנות (סדנא ארוכה).

10.03 – סדנת 'עקרות בית נואשות'
"עם קצת רצון אהבה ויכולת גם…".הכל אפשרי ובקלות. נראה ומרגיש מיליון דולר.

13.03  – אירוע טעימות בשיתוף היקבים השכנים ססלוב ואבידן
זה קורה בפעם השלישית:אירוע טעימות אצל "הבוחשות בקדירה" בשיתוף עם יקבי ססלוב ואבידן
לאחר הצלחות מרשימות באירועי הקיץ והסתיו, מגיע האביב לקיבוץ ביום טעימות ערב לחך. יינות הבציר החדשים של היקבים, מעדני הבוחשות והפתעות נוספות.

17.03 – "מארחים לחג" – עיצוב שולחן, בישול ארוחה לפסח והכנת קינוחים
קונסומה בשר ועוף מוגש עם קניידלך ממולאים בצבעים ואיטריות פסח, פטה כבד עוף מוגש על מצע תפוחי עץ מקורמלים ופיסטוקים, שלושה סוגי חזרת, דג סלמון אפוי עם ירקות שורש ארומטיים.

הבוחשות בקדירה
קיבוץ אייל
טל. 7495320 – 09

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר