מה שאהבה יכולה לעשות…

הפכתי לאנין טעם בתחום השוקולד, ודאגתי לטעום סוגים רבים של שוקולד מריר, לבן, פרלינים בטעמים שונים.מאז, האהבה לחברתי ולשוקולד הולכת וגוברת, וצריכת השוקולד עולה בהתמדה

מעולם לא נמשכתי למאכלים מתוקים ובמיוחד שלא לשוקולדים.
שנים רבות עסקתי ועדיין עוסק בפעילות גופנית במסירות טוטאלית, וכמובן שמטבע הדברים, תמיד הקפדתי על תזונה נכונה, כך שמתוקים ושוקולדים מעולם לא היו יכולים להיות בתפריט היומי שלי. אך הכל השתנה לפני כחצי שנה, כאשר טסתי לטיול בברצלונה-ספרד, עם חברתי שאותה הכרתי מספר חודשים קודם לכן בישראל (כן, באימון בחדר כושר).

רוב החופשה התרכזה בסיורים בסמטאות העיר, אשר מכילות בתי ממכר רבים לשוקלד איכותי, המפיצים ריחות שוקולד מתקתקים ומדהימים. מרחוב לרחוב, הפיתוי הלך וגדול, יחד עם עידודה "העדין" של זוגתי, שדאגה להסביר לפרד עקשן כמוני בצורה הגיונית, כי קצת שוקולד לא יכול לגרום לי שום נזק ולהרוס שנים של אימון. נקודת השבירה התקרבה בצעדי ענק.

מאז הכל היסטוריה. הפכתי לאנין טעם בתחום השוקולד, ודאגתי לטעום סוגים רבים של שוקולד מריר, לבן, פרלינים בטעמים שונים.
מאז, האהבה לחברתי ולשוקולד הולכת וגוברת, וצריכת השוקולד עולה בהתמדה. הפלא הוא ההצלחה בשילוב בין חברתי, הספורט, וכמובן השוקולד. המלצתי היא להכין בראוניס אפופי שוקולד:

הבראוניס של ליאור
מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
150 גרם מרגרינה
1 ושלושת רבעי כוסות סוכר
4 ביצים
1 כוס קמח רגיל
חצי כוס קמח תופח
2 כפיות תמצית וניל
כוס אגוזים קצוצים

אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והמרגרינה + 2 כוסות מים. טיפ: ניתן להשתמש במיקרוגל.
מוסיפים סוכר ומערבלים.
מוסיפים ביצים (אחת אחרי השניה) תוך ערבול טוב.
להוסיף תמצית וניל ולהמשיך לערבל.
להוסיף את הקמח והאגוזים.
לסיום, לשים את כל התערובת בתבנית מלבנית (רצוי משומנת), ולאפות במשך 45 דקות בחום 150 מעלות.




רוצים שגם הסיפור שלכם על חוויות הבישול יתפרסם לצד מתכון שלכם?
כתבו אל [email protected]


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר