fbpx

מוחמר- פרגיות על מצע פוקצ'ה

חומרים ל-4 מנות1 ק"ג פרגיותטימין קצוץ – 3 כפותרוזמרין קצוץ – 3 כפותצנובר – 4 כפותשמן קנולהשמן זית2 בצלים – קצוץ גססומקמיץ לימון- מחצי לימון2 פוקצ'ות חצויות לרוחבמלח/ פלפל לפי הטעםאופן הכנהמשרים בקערה למשך שעתיים לפחות (ולשמור בקירור): פרגיות, מעט שמן זית, טימין, רוזמרין, מיץ לימון, מלח ופלפל.לבשל על אש קטנה, בסיר, את הבצל כשהוא מכוסה בשמן קנולה (אין לתת לשמן לרתוח) עד שהבצל מתרכך.לצלות הפרגיות בתנור, בחום גבוה, למשך כ-10 דקות עד שהבשר מוכן.להגשה: כל מנה תוגש על מחצית פוקצ'ה: מניחים מספר פרגיות על כל פוקצ'ה ומעליהן בוזקים מעט מהבצל המבושל, לפזר צנוברים וסומק מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-4 מנות
1 ק"ג פרגיות
טימין קצוץ – 3 כפות
רוזמרין קצוץ – 3 כפות
צנובר – 4 כפות
שמן קנולה
שמן זית
2 בצלים – קצוץ גס
סומק
מיץ לימון- מחצי לימון
2 פוקצ'ות חצויות לרוחב
מלח/ פלפל לפי הטעם

אופן הכנה
משרים בקערה למשך שעתיים לפחות (ולשמור בקירור): פרגיות, מעט שמן זית, טימין, רוזמרין, מיץ לימון, מלח ופלפל.

לבשל על אש קטנה, בסיר, את הבצל כשהוא מכוסה בשמן קנולה (אין לתת לשמן לרתוח) עד שהבצל מתרכך.

לצלות הפרגיות בתנור, בחום גבוה, למשך כ-10 דקות עד שהבשר מוכן.

להגשה: כל מנה תוגש על מחצית פוקצ'ה: מניחים מספר פרגיות על כל פוקצ'ה ומעליהן בוזקים מעט מהבצל המבושל, לפזר צנוברים וסומק מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר