לסועד אחד
חומרים:
חומרים ללחם:
50 גר' קמח מלא
50 גר' קמח אחיד
כוס מים מינרלים קטנה
כפית שמרים
קורט מלח
חומרים להכנת העוף והבצל:
2 ירכי עוף
מים מינרלים
מלח
פלפל אנגלי
פלפל שחור
פלפל אדום
בצל
הל
שמן זית
צנוברים
סומק
עלי דפנה
אופן ההכנה:
מבשלים את ירכי העוף במים עם מלח, פלפל אנגלי, פלפל שחור, עלי דפנה והל, עד לרתיחה.
מסננים את העוף ומוציאים את העצמות.
את הבצל חותכים לרצועות, מטגנים עם ¼ כוס שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל שחור, פלפל אנגלי טחון ופלפל אדום.
את הבצק מכניסים לתנור עד שהלחם כמעט מוכן, מוסיפים את הבצל והעוף ומחזירים לתנור ל-10 דקות.
אופן ההגשה:
כשהמנה מוכנה יש להניח על צלחת, ולפזר מעל קצת צנוברים וסומק.