חומרים ל-2 מנות
1 ק"ג מולים טריים
1 בצל קצוץ דק
1 גזר קצוץ דק
2 ענפי סלרי טרי
70 גר' חמאה
חצי כוס יין לבן
חצי כוס ציר דגים
מלח, פלפל
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה בסיר גדול וכבד עם ירקות השורש (בצל, גזר והסלרי) לטיגון קל.
מוסיפים את המולים ובודקים שהם נפתחים (אם יש מול סורר שלא נפתח- יש להוציאו מהסיר) אחרי שכל המולים נפתחים, בוזקים את היין נותנים לאלכוהול שבו להתאדות קמעה (2 דק').
מוסיפים את ציר הדגים ממתינים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מתבלים וממשיכים לבשל עוד כ-7 דקות.
לקשט בעלי פטרוזיליה קצוצה.