מולים מרינייאר

 

חומרים
500 גרם מולים שחורים טריים ( הסגורים בלבד הפתוחים לא טובים יש לזרוק אותם) הפתוחים לא טובים יש לזרוק אותם)
חצי גזר חתוך לג'וליאן ( גפרורים דקים)
חצי בצל ג'וליאן
רבע כרישה החלק הלבן בלבד
רבע ראש סלרי גוליאן
למונגראס קצוץ החלק הלבן בלבד
חצי כוס יין לבן
פטרוזיליה קצוצה
שום כתוש
מלח ופלפל שחור גרוס
30 גרם חמאה

אופן הכנה
בסיר בעל שוליים רחבות מכניסים את החמאה בעודה קרה מוסיפים את המולים ומאדים יחד עד להמסת כל החמאה אליה מוסיפים את ירקות השורש ומאדים ומכסים בכדי להוציא את כול הנוזלים של המולים.

מוסיפים יין לבן ואת הלמונגראס ומתבלים קלות ברגע שכל המולים נפתחים מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים יחד עם כוס יין לבן צונן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה