מוסר אפוי בשמנת ופלפלים

חומרים לארבע מנות4 דגי מוסר במשקל 300 ליחידה2 פלפלים אדומים1 פלפל ירוק1 פלפל צהוב4 שיני שום פרוסות2 גבעולי טימין4 כפות שמן זית1 מיכל שמנת לבישול 15 אחוזמלחפלפל צ'ילי (לפי הטעם)אופן ההכנה1. שוטפים את דגי המוסר היטב ומנקים בקפידה2. חורצים 2 חריצים לרוחב באלכסון בעומק של 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית אפיה.3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ- 20 דקות.4. מנקים את הפלפלים מהגרעינים וחותכים לקוביות קטנות.5. שמים במחבת כבדה על האש שמן זית, מטגנים קלות את הפלפלים יחד עם השום, המלח והטימין כ-3 דקות.6. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מבשלים ומצמצמים עד לסמיכות רצויה.7. להגשה: מעבירים את הדגים לצלחת ויוצקים מעל את הרוטב.

חומרים לארבע מנות
4 דגי מוסר במשקל 300 ליחידה
2 פלפלים אדומים
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
4 שיני שום פרוסות
2 גבעולי טימין
4 כפות שמן זית
1 מיכל שמנת לבישול 15 אחוז
מלח
פלפל צ'ילי (לפי הטעם)

אופן ההכנה
1. שוטפים את דגי המוסר היטב ומנקים בקפידה

2. חורצים 2 חריצים לרוחב באלכסון בעומק של 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית אפיה.

3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ- 20 דקות.

4. מנקים את הפלפלים מהגרעינים וחותכים לקוביות קטנות.

5. שמים במחבת כבדה על האש שמן זית, מטגנים קלות את הפלפלים יחד עם השום, המלח והטימין כ-3 דקות.

6. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מבשלים ומצמצמים עד לסמיכות רצויה.

7. להגשה: מעבירים את הדגים לצלחת ויוצקים מעל את הרוטב.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר