חומרים לארבע מנות
4 דגי מוסר במשקל 300 ליחידה
2 פלפלים אדומים
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
4 שיני שום פרוסות
2 גבעולי טימין
4 כפות שמן זית
1 מיכל שמנת לבישול 15 אחוז
מלח
פלפל צ'ילי (לפי הטעם)
אופן ההכנה
1. שוטפים את דגי המוסר היטב ומנקים בקפידה
2. חורצים 2 חריצים לרוחב באלכסון בעומק של 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית אפיה.
3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ- 20 דקות.
4. מנקים את הפלפלים מהגרעינים וחותכים לקוביות קטנות.
5. שמים במחבת כבדה על האש שמן זית, מטגנים קלות את הפלפלים יחד עם השום, המלח והטימין כ-3 דקות.
6. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מבשלים ומצמצמים עד לסמיכות רצויה.
7. להגשה: מעבירים את הדגים לצלחת ויוצקים מעל את הרוטב.