מוסר אפוי בשמנת ופלפלים

 

חומרים לארבע מנות
4 דגי מוסר במשקל 300 ליחידה
2 פלפלים אדומים
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
4 שיני שום פרוסות
2 גבעולי טימין
4 כפות שמן זית
1 מיכל שמנת לבישול 15 אחוז
מלח
פלפל צ'ילי (לפי הטעם)

אופן ההכנה
1. שוטפים את דגי המוסר היטב ומנקים בקפידה

2. חורצים 2 חריצים לרוחב באלכסון בעומק של 1/2 ס"מ ומניחים בתבנית אפיה.

3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ- 20 דקות.

4. מנקים את הפלפלים מהגרעינים וחותכים לקוביות קטנות.

5. שמים במחבת כבדה על האש שמן זית, מטגנים קלות את הפלפלים יחד עם השום, המלח והטימין כ-3 דקות.

6. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מבשלים ומצמצמים עד לסמיכות רצויה.

7. להגשה: מעבירים את הדגים לצלחת ויוצקים מעל את הרוטב.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה