מוסר אפוי בתנור בסלסת עגבניות

חומרים ל-4 מנות 4 דגי מוסר במשקל כ – 300/400 גרם כל אחדקורט מלח ופלפל חומרים להכנת הסלסה3 עגבניות טריות1 פלפל חריף ללא הזרעיםמיץ מחצי לימון סחוט2 שיני שום כתושאופן ההכנהמחממים תנור ל200 מעלות כשהתנור חם מעבירים למצב של גריל עליון מסדרים 4 דגים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. חורצים את הדג לרוחבו, זורים מעט מלח ופלפל ומכניסים לתנור ל – 10 דקות. הופכים את הדגים וצולים 5 דקות נוספות.בינתיים, מגרדים את העגבניות על גבי פומפיה, מוסיפים את מרכיבי הסלסה הנוספים ומערבבים.להגשהמניחים את הדגים האפויים על צלחת ההגשה, יוצקים מן הסלסה על כל אחד מן הדגים.

חומרים ל-4 מנות
4 דגי מוסר במשקל כ – 300/400 גרם כל אחד
קורט מלח ופלפל

חומרים להכנת הסלסה
3 עגבניות טריות
1 פלפל חריף ללא הזרעים
מיץ מחצי לימון סחוט
2 שיני שום כתוש

אופן ההכנה
מחממים תנור ל200 מעלות כשהתנור חם מעבירים למצב של גריל עליון מסדרים 4 דגים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

חורצים את הדג לרוחבו, זורים מעט מלח ופלפל ומכניסים לתנור ל – 10 דקות.

הופכים את הדגים וצולים 5 דקות נוספות.

בינתיים, מגרדים את העגבניות על גבי פומפיה, מוסיפים את מרכיבי הסלסה הנוספים ומערבבים.

להגשה
מניחים את הדגים האפויים על צלחת ההגשה, יוצקים מן הסלסה על כל אחד מן הדגים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר