חומרים ל-4 מנות
4 דגי מוסר במשקל כ – 300/400 גרם כל אחד
קורט מלח ופלפל
חומרים להכנת הסלסה
3 עגבניות טריות
1 פלפל חריף ללא הזרעים
מיץ מחצי לימון סחוט
2 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
מחממים תנור ל200 מעלות כשהתנור חם מעבירים למצב של גריל עליון מסדרים 4 דגים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
חורצים את הדג לרוחבו, זורים מעט מלח ופלפל ומכניסים לתנור ל – 10 דקות.
הופכים את הדגים וצולים 5 דקות נוספות.
בינתיים, מגרדים את העגבניות על גבי פומפיה, מוסיפים את מרכיבי הסלסה הנוספים ומערבבים.
להגשה
מניחים את הדגים האפויים על צלחת ההגשה, יוצקים מן הסלסה על כל אחד מן הדגים.