מוסר בתנור עם סלט שעועית רעננה

חומרים ל-4 סועדים4 דגי מוסר שלמים (במשקל 400-300 גרם כל אחד)קורט מלח גס ופלפל שחור גרוס דק4 כפות עלי טימין (קורנית) טרי או מיובשלהכנת הסלט400 גרם שעועית ירוקה טרייה, חצויה לאורכהשליש כוס עלי נענע וכוסברהמיץ מחצי לימון סחוט2 כפות שמן זיתמלח, פלפלאופן ההכנהמחממים תנור ל-200 מעלות.לאחר שהתנור חם מעבירים למצב גריל עילי.מניחים את הדגים על תבנית או רשת, חורצים את הדגים לרוחבם, מתבלים ומניחים טימין בחלקם הפנימי.צולים כ-10 דקות, הופכים וצולים כ-10 דקות נוספות.הגשהאת מרכיבי הסלט מערבבים בקערה ומגישים לצד הדג האפוי.

חומרים ל-4 סועדים
4 דגי מוסר שלמים (במשקל 400-300 גרם כל אחד)
קורט מלח גס ופלפל שחור גרוס דק
4 כפות עלי טימין (קורנית) טרי או מיובש

להכנת הסלט
400 גרם שעועית ירוקה טרייה, חצויה לאורכה
שליש כוס עלי נענע וכוסברה
מיץ מחצי לימון סחוט
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל

אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.

לאחר שהתנור חם מעבירים למצב גריל עילי.

מניחים את הדגים על תבנית או רשת, חורצים את הדגים לרוחבם, מתבלים ומניחים טימין בחלקם הפנימי.

צולים כ-10 דקות, הופכים וצולים כ-10 דקות נוספות.

הגשה
את מרכיבי הסלט מערבבים בקערה ומגישים לצד הדג האפוי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר