חומרים ל-4 סועדים
4 דגי מוסר שלמים (במשקל 400-300 גרם כל אחד)
קורט מלח גס ופלפל שחור גרוס דק
4 כפות עלי טימין (קורנית) טרי או מיובש
להכנת הסלט
400 גרם שעועית ירוקה טרייה, חצויה לאורכה
שליש כוס עלי נענע וכוסברה
מיץ מחצי לימון סחוט
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
לאחר שהתנור חם מעבירים למצב גריל עילי.
מניחים את הדגים על תבנית או רשת, חורצים את הדגים לרוחבם, מתבלים ומניחים טימין בחלקם הפנימי.
צולים כ-10 דקות, הופכים וצולים כ-10 דקות נוספות.
הגשה
את מרכיבי הסלט מערבבים בקערה ומגישים לצד הדג האפוי.