מוסר ים בקראסט זיתים סורים ומלוח

מוסר ים בקראסט זיתים סורים ומלוח על סופלה קישואים ומלוח בקציפת פטריות פורצ'ינימרכיבים ל- 6 מנות:100 גרם זיתים סוריםחצי כיכר לחם200 גרם מלוח1.5 קילו פילה מוסר ים (לבקש מהמוכר לפלט את הדגים)מרכיבים לסופלה:175 מ"ל חלב125 גרם חמאה75 מ"ל שמנת מתוקה175 גרם קמח5 ביציםמרכיבים לקציפה:50 גרם פטריות פורצ'יני250 מ"ל שמנת מתוקהמלח, פלפל ואגוז מוסקטחצי כפית לציטין (ניתן להשיג בחנויות המובחרות)אופן ההכנה:מגלענים את הזיתים.טוחנים ביחד את הלחם והזיתים עד לקבלת מרקם פירורי.קוצצים את המלוח, ומערבבים אותו עם מסת הפירורים.מסדרים את הדגים במגש האפייה ומכסים אותם בפירורי הלחם שהכנו.אופן הכנת הסופלה:מרתיחים את החלב, חמאה ושמנת מתוקה.לאחר רתיחה מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה, ומורידים מהאש.מתחילים להוסיף ביצה אחת כל פעם ומערבבים עד שהביצה נבלעת במסה.מחממים תנור על 180 מעלות.מזלפים את הסופלה לתוך טבעת בגודל הרצוי ואופים בערך 12-15 דקות.להכנת הקציפה:מרתיחים את הפטריות עם השמנת ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט.טוחנים את המסה של הפטריות והשמנת ומסננים.מוסיפים את הלציטין, ובעזרת מטרפה חשמלית מקציפים את המסה עד לקבלת מרקם יציב.

מוסר ים בקראסט זיתים סורים ומלוח על סופלה קישואים ומלוח בקציפת פטריות פורצ'יני

מרכיבים ל- 6 מנות:
100 גרם זיתים סורים
חצי כיכר לחם
200 גרם מלוח
1.5 קילו פילה מוסר ים (לבקש מהמוכר לפלט את הדגים)

מרכיבים לסופלה:
175 מ"ל חלב
125 גרם חמאה
75 מ"ל שמנת מתוקה
175 גרם קמח
5 ביצים

מרכיבים לקציפה:
50 גרם פטריות פורצ'יני
250 מ"ל שמנת מתוקה
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
חצי כפית לציטין (ניתן להשיג בחנויות המובחרות)

אופן ההכנה:
מגלענים את הזיתים.
טוחנים ביחד את הלחם והזיתים עד לקבלת מרקם פירורי.
קוצצים את המלוח, ומערבבים אותו עם מסת הפירורים.
מסדרים את הדגים במגש האפייה ומכסים אותם בפירורי הלחם שהכנו.

אופן הכנת הסופלה:
מרתיחים את החלב, חמאה ושמנת מתוקה.
לאחר רתיחה מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה, ומורידים מהאש.
מתחילים להוסיף ביצה אחת כל פעם ומערבבים עד שהביצה נבלעת במסה.
מחממים תנור על 180 מעלות.
מזלפים את הסופלה לתוך טבעת בגודל הרצוי ואופים בערך 12-15 דקות.

להכנת הקציפה:
מרתיחים את הפטריות עם השמנת ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט.
טוחנים את המסה של הפטריות והשמנת ומסננים.
מוסיפים את הלציטין, ובעזרת מטרפה חשמלית מקציפים את המסה עד לקבלת מרקם יציב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר