מוסר של קיץ עם ויניגרט עגבניות אש ולימונים צהובים

מצרכים ל-ארבעה סועדים4 דגי מוסר במישקל 600 גרם, נקיים ומפולטים על עורם עשויים בגרילויניגרט עגבניות אשפלחי לימונים מפולטיםעלי אורוגנו טרי50 גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוציםויניגרט עגבניות אש4 עגבניות תמר בשלות, חרוכות על אש פתוחה וקצוצות גס100 מ"ל שמן לימון50 מ"ל מיץ לימונים צהובים (100 מ"ל מיץ לימון טרי + 1 לימון בינוני כבוש) לטחון בבלנד ולסנן]1 כפית רסק צ'ילי חריףקורט מלח לפי הטעםיש לטרוף את כל המרכיבים בקערה לידי ויניגרט שבורלתקן טעמים: מלח וחמיצותהגשהבמרכז צלחת גדולה מנחים יחידת פלה מוסר כשהעור כלפי הצלחת והיחידה השניה נשענת וסוגרת עליה כך שעור הדג פונה מעלה.מתיזים את ויניגרט העגבניות השבור מסביב לדג ועל הדג עצמוומפזרים עלי אורוגנו טריים, פלחים של לימון ואת הזיתים הקצוצים על הצלחת.אני אוהב להוסיף למנה כף קטנה של פירה תפ"א שאותו אני מעשיר עם הרבה בזיליקום סגול או ריחן ספרדי טרי.

מצרכים ל-ארבעה סועדים
4 דגי מוסר במישקל 600 גרם, נקיים ומפולטים על עורם עשויים בגריל
ויניגרט עגבניות אש
פלחי לימונים מפולטים
עלי אורוגנו טרי
50 גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוצים

ויניגרט עגבניות אש
4 עגבניות תמר בשלות, חרוכות על אש פתוחה וקצוצות גס
100 מ"ל שמן לימון
50 מ"ל מיץ לימונים צהובים
(100 מ"ל מיץ לימון טרי + 1 לימון בינוני כבוש) לטחון בבלנד ולסנן]
1 כפית רסק צ'ילי חריף
קורט מלח לפי הטעם

יש לטרוף את כל המרכיבים בקערה לידי ויניגרט שבור
לתקן טעמים: מלח וחמיצות

הגשה
במרכז צלחת גדולה מנחים יחידת פלה מוסר כשהעור כלפי הצלחת והיחידה השניה נשענת וסוגרת עליה כך שעור הדג פונה מעלה.

מתיזים את ויניגרט העגבניות השבור מסביב לדג ועל הדג עצמו

ומפזרים עלי אורוגנו טריים, פלחים של לימון ואת הזיתים הקצוצים על הצלחת.

אני אוהב להוסיף למנה כף קטנה של פירה תפ"א שאותו אני מעשיר עם הרבה בזיליקום סגול או ריחן ספרדי טרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר