מוס חלבה וקדאיף עם פירות יער

לשישה סועדיםמרכיבים לעוגה:שערות קדאיף 600 ג'ממרח חלבה 400 ג'מיץ תפוזים 70 סמ"קגרדת תפוז מ2 תפוזיםשמנת ריץ' 100 סמ"קדבש 50 ג'פיסטוקים 100 ג'שומן 100 ג'מרכיבים לרוטב פירות יער:קינמון מקל 1פירות יער 200 ג'יין אדום 100 סמ"קאופן הכנת העוגה:מפרידים את שערות הקדאיף – שיהיה אוורירי. מסדרים על 3 תבניות.מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות. אופים עד לקבלת הצבע הרצוי. ממסים על הכיריים את השומן עם הדבש.מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים.מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.בניית העוגה:מניחים על תבנית שכבה אחת של קדאיף.יוצקים עליו כשליש מהמלית.נחזור על תהליך זה שלוש פעמים עד קבלת התוצאה הרצויה.מכניסים למקרר למשך כשעה.הכנת רוטב הפירות: שמים את כל המרכיבים יחד.מבשלים כשעה על אש נמוכה הגשה:חותכים את העוגה.מחממים כשלוש דקות. מסדרים במרכז צלחת מרובעת, יוצקים את רוטב פירות היער ומקשטים בפיסטוקים ופירות טריים

לשישה סועדים

מרכיבים לעוגה:
שערות קדאיף 600 ג'
ממרח חלבה 400 ג'
מיץ תפוזים 70 סמ"ק
גרדת תפוז מ2 תפוזים
שמנת ריץ' 100 סמ"ק
דבש 50 ג'
פיסטוקים 100 ג'
שומן 100 ג'

מרכיבים לרוטב פירות יער:
קינמון מקל 1
פירות יער 200 ג'
יין אדום 100 סמ"ק

אופן הכנת העוגה:
מפרידים את שערות הקדאיף – שיהיה אוורירי.
מסדרים על 3 תבניות.
מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
אופים עד לקבלת הצבע הרצוי.
ממסים על הכיריים את השומן עם הדבש.
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.

בניית העוגה:
מניחים על תבנית שכבה אחת של קדאיף.
יוצקים עליו כשליש מהמלית.
נחזור על תהליך זה שלוש פעמים עד קבלת התוצאה הרצויה.
מכניסים למקרר למשך כשעה.

הכנת רוטב הפירות:
שמים את כל המרכיבים יחד.
מבשלים כשעה על אש נמוכה 

הגשה:
חותכים את העוגה.
מחממים כשלוש דקות.
מסדרים במרכז צלחת מרובעת, יוצקים את רוטב פירות היער ומקשטים בפיסטוקים ופירות טריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר