fbpx

מוס סלמון

ל- 10 מנות/סועדים חומרים: ½ ק"ג נתחי סלמון מעושן1 בצל בינוני1 גביע שמנת חמוצה1 גביע יוגורט2 כפות מיונז100 גר' חמאה מומסת1 חבילה ג'לטין – מומס במעט מיםמיץ לימון לפי הטעם אופן ההכנה:יש לקלף את הבצל ולקצוץ דק.להכניס למעבד מזון, ותוך כדי טחינה להוסיף את נתחי הסלמון.להוסיף את יתר המרכיבים ולטחון היטב עד קבלת מרקם אחיד.לטעום ולהשלים טעמים במידת הצורך.לפזר בכלים אישיים (רצוי חד פעמיים) מעט עירית קצוצה, ליצוק את המוס ולקרר במשך כ– 3 שעות.אופן ההגשה: בזמן ההגשה יש להפוך את המוס על הצלחת ולהגיש עם פרוסות לימון דקיקות, קוויאר וטוסטים.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 10 מנות/סועדים

חומרים:
½ ק"ג נתחי סלמון מעושן
1 בצל בינוני
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע יוגורט
2 כפות מיונז
100 גר' חמאה מומסת
1 חבילה ג'לטין – מומס במעט מים
מיץ לימון לפי הטעם


אופן ההכנה:
יש לקלף את הבצל ולקצוץ דק.
להכניס למעבד מזון, ותוך כדי טחינה להוסיף את נתחי הסלמון.
להוסיף את יתר המרכיבים ולטחון היטב עד קבלת מרקם אחיד.
לטעום ולהשלים טעמים במידת הצורך.
לפזר בכלים אישיים (רצוי חד פעמיים) מעט עירית קצוצה, ליצוק את המוס ולקרר במשך כ– 3 שעות.

אופן ההגשה:
בזמן ההגשה יש להפוך את המוס על הצלחת ולהגיש עם פרוסות לימון דקיקות, קוויאר וטוסטים.




ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר