מוס פינגוין

חומרים: 500 מ"ל חלב1100 מ"ל שמנת מתוקה50 גרם סוכר12 חלבונים700 גרם שוקולד מריראופן ההכנה: מערבבים בסיר מעל לאש קטנה את החלב, השמנת מתוקה ואת הסוכר עד למיזוג בין החומרים. מורידים מהאש ומוסיפים את 12 החלבונים.בסיר נפרד ממיסים את השוקולד המריר. מקציפים בכלי נפרד 600 מ"ל שמנת מתוקה.מטמיעים בהדרגה את השוקולד לתערובת המרכזית.מוסיפים את הקצפת ומכניסים לקירור.את המוס ניתן להגיש בכוסות, ולקשט כיד הדמיון.פינגוין, שד' הגעתון 31, נהריה, טל. 04-9928855, 04-9920027

חומרים:
500 מ"ל חלב
1100 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם סוכר
12 חלבונים
700 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:
מערבבים בסיר מעל לאש קטנה את החלב, השמנת מתוקה ואת הסוכר עד למיזוג בין החומרים.
מורידים מהאש ומוסיפים את 12 החלבונים.
בסיר נפרד ממיסים את השוקולד המריר.
מקציפים בכלי נפרד 600 מ"ל שמנת מתוקה.
מטמיעים בהדרגה את השוקולד לתערובת המרכזית.
מוסיפים את הקצפת ומכניסים לקירור.
את המוס ניתן להגיש בכוסות, ולקשט כיד הדמיון.

פינגוין, שד' הגעתון 31, נהריה, טל. 04-9928855, 04-9920027

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר