fbpx

מוס שוקולד ודובדבנים

מתכון לכ- 4 כוסות:מפרידים 4 ביצים לחלבונים וחלמונים.את החלבונים מקציפים לקצף יציב, תוך כדי הוספת 70 גרם סוכר (כרבע כוס),250 גר' שוקולד מריר עם 10 מ"ל מים, ושלוש כפות ליקר דובדבנים (אפשר להחליף בקוניאק, ליקר תפוזים או ברנדי) – להמיס בבן מארי (סיר אדים). 4 חלמונים מחליקים ומערבבים היטב.מקפלים את קצף החלבונים לתערובת השוקולד, בתחתיות של כוסות מפזרים דובדבנים מגולענים שהושרו במעט סוכר וליקר.מעל מוזגים את המוס ומקררים. (ניתן להוסיף מלמעלה מעט דובדבנים לקישוט). OM – 09-7405853
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתכון לכ- 4 כוסות:
מפרידים 4 ביצים לחלבונים וחלמונים.
את החלבונים מקציפים לקצף יציב, תוך כדי הוספת 70 גרם סוכר (כרבע כוס),
250 גר' שוקולד מריר עם 10 מ"ל מים, ושלוש כפות ליקר דובדבנים (אפשר להחליף בקוניאק, ליקר תפוזים או ברנדי) – להמיס בבן מארי (סיר אדים).
 4 חלמונים מחליקים ומערבבים היטב.
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת השוקולד,
בתחתיות של כוסות מפזרים דובדבנים מגולענים שהושרו במעט סוכר וליקר.
מעל מוזגים את המוס ומקררים.
(ניתן להוסיף מלמעלה מעט דובדבנים לקישוט).

OM – 09-7405853

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר