מתכון לכ- 4 כוסות:
מפרידים 4 ביצים לחלבונים וחלמונים.
את החלבונים מקציפים לקצף יציב, תוך כדי הוספת 70 גרם סוכר (כרבע כוס),
250 גר' שוקולד מריר עם 10 מ"ל מים, ושלוש כפות ליקר דובדבנים (אפשר להחליף בקוניאק, ליקר תפוזים או ברנדי) – להמיס בבן מארי (סיר אדים).
4 חלמונים מחליקים ומערבבים היטב.
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת השוקולד,
בתחתיות של כוסות מפזרים דובדבנים מגולענים שהושרו במעט סוכר וליקר.
מעל מוזגים את המוס ומקררים.
(ניתן להוסיף מלמעלה מעט דובדבנים לקישוט).
OM – 09-7405853