fbpx

מוס שוקולד ודובדבנים

חומרים250 גרם שוקולד מריר10 מ"ל מים4 ביצים מופרדות70 גרם סוכר3 כפות ליקר דובדבנים קופסת דובדבנים טריים מגולענים (במשקל 200 גרם )אופן הכנהממיסים שוקולד מים וליקר דובדבנים בסיר כפול (באן מרי). מורידים מהאש, ומחליקים פנימה את החלמונים ומערבבים היטב. מקציפים לקצץ יציב את החלבונים, תוך כדי הוספת סוכר. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.לפזר בתחתיות של כוסות דובדבנים מגולענים שהושרו במעט סוכר וליקר, מעל למזוג את המוס ולקרר. ניתן להוסיף מלמעלה לקישוט מעט דובדבנים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
250 גרם שוקולד מריר
10 מ"ל מים
4 ביצים מופרדות
70 גרם סוכר
3 כפות ליקר דובדבנים
קופסת דובדבנים טריים מגולענים (במשקל 200 גרם )

אופן הכנה
ממיסים שוקולד מים וליקר דובדבנים בסיר כפול (באן מרי). מורידים מהאש, ומחליקים פנימה את החלמונים ומערבבים היטב.
מקציפים לקצץ יציב את החלבונים, תוך כדי הוספת סוכר. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.

לפזר בתחתיות של כוסות דובדבנים מגולענים שהושרו במעט סוכר וליקר, מעל למזוג את המוס ולקרר. ניתן להוסיף מלמעלה לקישוט מעט דובדבנים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר