מוס שוקולד לבן

 

חומרים לכ-4 מנות:
200 גרם שוקולד לבן
4 כפות מים
1/4 1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות וויסקי
שני חלבונים
2 כפות חלבה

לקישוט:
דובדבנים, פטל, או גרעיני רימון

אופן ההכנה:
מחממים מים על אש קטנה בסיר, ושמים מעל סיר נוסף או קערה עמידה בחום.
בתוך הקערה העליונה ממיסים את השוקולד יחד עם 4 כפות מים.
כשהשוקולד נמס, מוסיפים את הוויסקי ומערבבים.
מקציפים שמנת, מקפלים לתוך התערובת ומערבבים.
מקציפים שני חלבונים, מקפלים לתוך התערובת ומערבבים עד לקבלת מירקם אחיד.
את התערובת מוזגים לכלים אישיים, מכסים ומקררים כשעתיים במקרר.
מקשטים לפני ההגשה בפירות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה