מוס שוקולד עם קרמל בננות וקראנץ' שקדים

 15 דקות הכנהמרכיבים: למוס שוקולד250 שוקולד מריר איכותי 700 מ"ל שמנת מתוקה2 ביצים2 כפות סוכרלקרמל בננות2 בננות50 גרם חמאה2 כפות סוכר גדושות שקדים קלוייםאופן הכנה: מוס שוקולד: להמיס את השמנת והשוקולד בבן מארי.מוסיפים את החלמונים למוס.לערבב היטב.להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף בהיר.לקפל ולקרר שעתיים או למשך הלילה. בננות מקורמלות:להמיס את החמאה והסוכר.לחתוך את הבננות לרצועות בעובי 1 ס"מ.להוסיף לסיר ולקרמל במשך 3-4 דקות על אש קטנה.לצלחת את המוס והשוקולד ולפזר מעל שקדים קלויים קצוצים.

 15 דקות הכנה

מרכיבים:
למוס שוקולד
250 שוקולד מריר איכותי 70%
200 מ"ל שמנת מתוקה
2 ביצים
2 כפות סוכר
לקרמל בננות
2 בננות
50 גרם חמאה
2 כפות סוכר גדושות
שקדים קלויים

אופן הכנה:
מוס שוקולד:

להמיס את השמנת והשוקולד בבן מארי.
מוסיפים את החלמונים למוס.
לערבב היטב.
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף בהיר.
לקפל ולקרר שעתיים או למשך הלילה.

בננות מקורמלות:
להמיס את החמאה והסוכר.
לחתוך את הבננות לרצועות בעובי 1 ס"מ.
להוסיף לסיר ולקרמל במשך 3-4 דקות על אש קטנה.
לצלחת את המוס והשוקולד ולפזר מעל שקדים קלויים קצוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר