מוס שוקולד

חומרים:200 גרם שוקולד מריר (לפחות 50% מוצקי קקאו)50 גרם מחמאה4 ביצים מופרדות150 גרם סוכרחופן פצפוצי שוקולדאופן ההכנה:מקציפים את חלבוני הביצים כדקה, ומוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר. ממשיכים להקציף כחמש דקות נוספות עד לקבלת קצף לבן ויציב. ממיסים בבן מארי את השוקולד יחד עם המחמאה, ולאחר קבלת תערובת חלקה ומבריקה מוסיפים בהדרגה את חלמוני הביצים, וטורפים יחד. מחברים בין שתי המסות בהדרגה כך שהקצף יישאר יציב, והמסה תתאחד ותשמור על אווריריותה. מעבירים לכוסות הגשה, ומקשטים בפצפוצי שוקולד. מתחם האירועים רויאל גרדן, רח' רחוב הירקונים 58 (צומת ירקון), פתח תקווה, טל. 03.9044340 צילום אילן נחום

חומרים:
200 גרם שוקולד מריר (לפחות 50% מוצקי קקאו)
50 גרם מחמאה
4 ביצים מופרדות
150 גרם סוכר
חופן פצפוצי שוקולד

אופן ההכנה:
מקציפים את חלבוני הביצים כדקה, ומוסיפים תוך כדי הקצפה את הסוכר.
ממשיכים להקציף כחמש דקות נוספות עד לקבלת קצף לבן ויציב.
ממיסים בבן מארי את השוקולד יחד עם המחמאה, ולאחר קבלת תערובת חלקה ומבריקה מוסיפים בהדרגה את חלמוני הביצים, וטורפים יחד.
מחברים בין שתי המסות בהדרגה כך שהקצף יישאר יציב, והמסה תתאחד ותשמור על אווריריותה.
מעבירים לכוסות הגשה, ומקשטים בפצפוצי שוקולד.

מתחם האירועים רויאל גרדן, רח' רחוב הירקונים 58 (צומת ירקון), פתח תקווה,
טל. 03.9044340

צילום אילן נחום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר