fbpx

מוס שוקולד

מרכיבים170 גרם שוקולד בלגי מריר50 מ"ל ברנדי או וויסקי60 גרם חמאה225 גרם שמנת מתוקה4 חלמון4 חלבוןרבע כפית קינמוןקמצוץ מוסקטאופן הכנהבסיר כפול על מים להמיס שוקולד וחמאה. במיקסר להקציף חלמון לקצף תפוח ובהיר. להוסיף שוקולד מומס, ויסקי ותבלינים.להקציף שמנת מתוקה לקצף יציב.לקפל לתוך תערובת השוקולד והחלמונים. בקערת מיקסר נקייה להקציף חלבון ולקצף יציב ולקפל לתערובת.לצקת לקערת הגשה ולקרר כמה שעות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
170 גרם שוקולד בלגי מריר
50 מ"ל ברנדי או וויסקי
60 גרם חמאה
225 גרם שמנת מתוקה
4 חלמון
4 חלבון
רבע כפית קינמון
קמצוץ מוסקט

אופן הכנה
בסיר כפול על מים להמיס שוקולד וחמאה.

במיקסר להקציף חלמון לקצף תפוח ובהיר. להוסיף שוקולד מומס, ויסקי ותבלינים.

להקציף שמנת מתוקה לקצף יציב.

לקפל לתוך תערובת השוקולד והחלמונים.

בקערת מיקסר נקייה להקציף חלבון ולקצף יציב ולקפל לתערובת.

לצקת לקערת הגשה ולקרר כמה שעות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר