מופלטה מסורתית (עם שמרים)

חומרים:1 קילו קמח¼ כפות שמרים2 כפות סוכר מלאותכף מלח שטוחהכף חומץמים לפי הצורך (כ- ½ 2 כוסות)אופן ההכנה:לשים את המצרכים בקערה ללוש לבצק, מכסים ומניחים כחצי שעה. מחלקים לארבע חתיכות, ומגלגלים לרולדות. חותכים לחתיכות שוות, מגלגלים כשהידיים עם שמן לעיגולים ולשים בתבנית משומנת. משאירים את העיגולים לנוח בתבנית במשך כחצי שעה, ופותחים את העיגולים לבצק שטוח – הכי דק שאפשר. לשים במולטי שף שחומם מראש.מניחים את המופלטה השנייה מעל, הופכים וממשיכים להניח את המופלטות – עד לערמה של 15 יחידות. מורחים עם חמאה ודבש ומגלגליםחשוב לדעת: כל מופלטה עם חמאה ודבש מכילה כ-600 קלוריות. מלי פטיטו, בעלת חברת "מרקש" להפקת אירועי מימונה וטקסי חינהטל': 03.9514782 052.3509336. www.marakesh-mali.com

חומרים:
1 קילו קמח
¼ כפות שמרים
2 כפות סוכר מלאות
כף מלח שטוחה
כף חומץ
מים לפי הצורך (כ- ½ 2 כוסות)

אופן ההכנה:
לשים את המצרכים בקערה ללוש לבצק, מכסים ומניחים כחצי שעה.
מחלקים לארבע חתיכות, ומגלגלים לרולדות.
חותכים לחתיכות שוות, מגלגלים כשהידיים עם שמן לעיגולים ולשים בתבנית משומנת.
משאירים את העיגולים לנוח בתבנית במשך כחצי שעה, ופותחים את העיגולים לבצק שטוח – הכי דק שאפשר.
לשים במולטי שף שחומם מראש.
מניחים את המופלטה השנייה מעל, הופכים וממשיכים להניח את המופלטות – עד לערמה של 15 יחידות.
מורחים עם חמאה ודבש ומגלגלים

חשוב לדעת: כל מופלטה עם חמאה ודבש מכילה כ-600 קלוריות.

מלי פטיטו, בעלת חברת "מרקש" להפקת אירועי מימונה וטקסי חינה
טל': 03.9514782 052.3509336. www.marakesh-mali.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר