מוקפץ נודלס ועוף ברוטב חמאת בוטנים

מותג מאסטר שף מציע מתכון למנה אסיאתית אהובה בהכנה קלה תוך מספר דקות שתצא לכם כמו במסעדה

מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור עד ציפוי אחיד מכל הצדדים ומוסיפים למחבת. צילום שני הלוי
מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור עד ציפוי אחיד מכל הצדדים ומוסיפים למחבת. צילום שני הלוי

רכיבים

לרוטב חמאת בוטנים

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס כמו של מאסטר שף

3 כפות חמאת בוטנים חלקה רכה

3 כפות רוטב סויה

למוקפץ

1/2 שקית נודלס כמו של מאסטר שף

2-3 כפות שמן

1 חזה עוף שלם חתוך לרצועות

3 כפות קורנפלור

1/2 ברוקולי מפורק לפרחים קטנים

להגשה

שומשום

צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב

שמים בקערה את כל הרכיבים.

טורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה בלי גושים.

מכינים את הנודלס

מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן.

מסננים ושומרים בצד.

מכינים את הברוקולי

ממלאים קערה גדולה במים רותחים.

חולטים את פרחי הברוקולי כ-5 דקות ומסננים.

מכינים את העוף

מחממים את השמן במחבת עמוקה או ווק.

מערבבים את רצועות העוף עם הקורנפלור עד ציפוי אחיד מכל הצדדים.

מוסיפים למחבת.

מטגנים תוך כדי ערבוב בערך דקה, עד שהעוף משנה את צבעו.

הרכבת המנה

מוסיפים את הברוקולי והנודלס ומערבבים.

מוסיפים את הרוטב למחבת וממשיכים להקפיץ.

טועמים ומתקנים תיבול.

הגשה

מפזרים את השומשום ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה