מותג האפייה maimon's הקים בית ספר לאפייה בשיתוף פודסטפס

מותג מוצרי האפייה maimon's הקים בית ספר לאפייה בשיתוף עם השף נועם שלו, בעלים של מרכז ההדרכה לבישול "פודסטפס" הממוקם ברח' ישראל ב"ק 41 בתל אביב.

כפיר מימון, סמנכ"ל הפיתוח של maimon's, אומר: "זו הפעם הראשונה שמותג צרכני, שמוצריו נמצאים על המדף, ממנף את המותג ומוצריו להקמת בית ספר מקצועי לאפייה. החזון שעומד מאחורי המותג הוא "עולם שלם של אפייה", כלומר לספק פתרון מקצועי ומלא לאפייה. מדובר באמירה עם ביסוס אמיתי ורציני: הקונספט המיוחד שלנו מציע תמהיל הכולל חומרי גלם איכותיים – שיבטיחו הצלחה באפייה, אתר אינטרנט מקיף ובו מידע רב ומילון מושגים לאפייה, טכניקות ומתכונים וכעת גם בית ספר להדרכות באפייה".

מימון מוסיף: "תחום האפייה גורם לחשש ואף לרתיעה בקרב רבים, משום שמדובר בתחום מדויק ולפעמים אין "הזדמנות שנייה". מסיבה זו שמנו לעצמנו למטרה להנגיש את התחום ולקרב אותו לחובבי בישול ואפייה".

בית הספר לאפייה מציע לחובבי האפייה מענה מקצועי  הכולל את הציוד והאבזור הנדרשים במטבח, חומרי הגלם, וצוות קונדיטורים בעלי ניסיון מקצועי עשיר בארץ ובחו"ל.

שף נועם שלו, בעלים של מרכז ההדרכה "פודסטפס" ומנהל בית ספר לאפייה של maimon's, אומר  כי בית הספר יציע מגוון סדנאות וקורסים לאפייה המתאימים לכל אחד, בכל גיל ובכל רמת ידע – החל מקורסים של 6 מפגשים וכלה בסדנאות יומיות בנות 5-6 שעות.
בקורסים ובסדנאות לומדים מגוון נושאים ובהם: סוגי הבצק השונים (שמרים, פריך, עלים ועוד), עוגות בחושות, עוגות פרי, עוגות גבינה, עוגיות, לחמים, מוסים, קינוחי שוקולד, רביכות, זיגוגים, קציפות ועוד. בכל סדנא משתתפים כ- 12 איש.

בית הספר לאפייה פועל בשיטת hands on בה כל משתתף מתנסה באפייה באופן מעשי, ומבצע כל טכניקה שלומדים מספר פעמים בליווי צמוד של המדריך, תוך שימוש חופשי בשפע חומרי הגלם וציוד האפייה המקצועי (מיקסרים, כיריים אינדוקציות).

קונספט האפייה maimon's כולל 186 מוצרים המחולקים ל- 11 קטגוריות מקוטלגות וממוספרות: שוקולדים לאפייה, תמציות וסירופים, קמחים, ממרחים ומליות, תערובות לעוגות, קישוטים, תבלינים, חומרי תפיחה ומשפרי אפייה, שקדים ואגוזים, כלי עזר וספרות מקצועית.

בית ספר לאפייה maimon's – רח' ישראל ב"ק 41 תל אביב, טל. 03-9795813






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה