fbpx

מותן כבש בנוסח "קריבו" עם צ'טני

4 מנותבשר כבש600 גרם מותן כבש7 מ"ל תערובת עשבי תיבול (כמות שווה של תותי ערער, טימין, פלפל שחור טחון)* גלגלו את מותן הכבש בתערובת התבלינים. טגנו במחבת למשך 5 דקות ואפו בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10 דקות. יש להמתין מעט לפני ההגשה. צ'טני תותי בר625 גרם תותי בר125 מ"ל חומץ הדרים2 כפיות אגוז מוסקט2 כפיות קינמון10 מ"ל מיץ לימון125 מ"ל דבש* טגנו במחבת קטנה את תותי הבר, החומץ, התבלינים, מיץ הלימון והדבש. בשלו בחום בינוני, וערבבו את התערובת. בשלו כ- 10 דקות לערך עד שהתערובת תסמיך. צננו ושימו במקרר.הגשהבמרכז כל צלחת הניחו את עלי המנגולד המוקפצים, פרסו את בשר הכבש לחמש חתיכות והניחו על עלי המנגולד. צקו מעט צ'טני ועטרו ברוזמרין טרי. ניתן להוסיף סביב הצלחת את הרוטב המצומצם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

4 מנות
בשר כבש
600 גרם מותן כבש
7 מ"ל תערובת עשבי תיבול (כמות שווה של תותי ערער, טימין, פלפל שחור טחון)
* גלגלו את מותן הכבש בתערובת התבלינים. טגנו במחבת למשך 5 דקות ואפו בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 10 דקות. יש להמתין מעט לפני ההגשה.

צ'טני תותי בר
625 גרם תותי בר
125 מ"ל חומץ הדרים
2 כפיות אגוז מוסקט
2 כפיות קינמון
10 מ"ל מיץ לימון
125 מ"ל דבש

* טגנו במחבת קטנה את תותי הבר, החומץ, התבלינים, מיץ הלימון והדבש. בשלו בחום בינוני, וערבבו את התערובת. בשלו כ- 10 דקות לערך עד שהתערובת תסמיך. צננו ושימו במקרר.

הגשה
במרכז כל צלחת הניחו את עלי המנגולד המוקפצים, פרסו את בשר הכבש לחמש חתיכות והניחו על עלי המנגולד. צקו מעט צ'טני ועטרו ברוזמרין טרי. ניתן להוסיף סביב הצלחת את הרוטב המצומצם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר