fbpx

מחבת ירקות ופטריות מוקרם

רכיבים (כמויות למנה זוגית)3 פטריות פורטבלו 6 פטריות שמפיניון 2 כפות שמן זית 4 ראשי ברוקולי מאודים רבע בצל יבש חתוך לטבעות 30 גרם גבינה צהובה מגורדת 30 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת 20 סמ"ק יין לבן חצי יבש 500 סמ"ק שמנת מתוקהשן שום גרוסה פלפל שחור גרוס (לפי הטעם) מלח (לפי הטעם) אופן ההכנהמחממים מחבת עם שמן זית על אש גבוהה מקפיצים למשך 10 שניות את הפטריות מוסיפים את הברוקולי, הבצל והתבלינים ומקפיצים עד הזהבה. מוסיפים את היין הלבן והשמנת המתוקה. מחממים על אש גבוהה עד לצמצום השמנת. מוסיפים גבינה צהובה ופרמז'ן ומכניסים לתנור בטמפ' של 200 מעלות להקרמה. המנה מוכנה כאשר השמנת צומצמה והגבינה נמסה. מגישים עם לחם חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים (כמויות למנה זוגית)
3 פטריות פורטבלו
6 פטריות שמפיניון
2 כפות שמן זית
4 ראשי ברוקולי מאודים
רבע בצל יבש חתוך לטבעות
30 גרם גבינה צהובה מגורדת
30 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
20 סמ"ק יין לבן חצי יבש
500 סמ"ק שמנת מתוקה
שן שום גרוסה
פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
מלח (לפי הטעם)

אופן ההכנה
מחממים מחבת עם שמן זית על אש גבוהה

מקפיצים למשך 10 שניות את הפטריות

מוסיפים את הברוקולי, הבצל והתבלינים ומקפיצים עד הזהבה.

מוסיפים את היין הלבן והשמנת המתוקה. מחממים על אש גבוהה עד לצמצום השמנת.

מוסיפים גבינה צהובה ופרמז'ן ומכניסים לתנור בטמפ' של 200 מעלות להקרמה.

המנה מוכנה כאשר השמנת צומצמה והגבינה נמסה.

מגישים עם לחם חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר