מרכיבים
גמבה פרוסה לרצועות
בצל סגול פרוס לרצועות
גזר חתוך לרצועות
5 פטריות חתוכות לרבעים
חופן שעועית ירוקה
חופן רוקט
כף שקדים פרוסים קלויים
שקית קוסקוס להכנה מהירה
5 כפות רוטב טריאקי
אופן ההכנה
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על השקית.
מחממים בווק מעט שמן ומקפיצים את כל הירקות כ- 10 דקות.
מוסיפים רוטב טריאקי ומקפיצים עוד מספר דקות.
מסדרים את הקוסקוס בצלחת הגשה.
מעל מסדרים את הירקות, ומעליהם את הרוטב ואת
השקדים.