מחבת ירקות על מצע קוסקוס

מתכון מחמם לחורף של רשת קפה ג'ו

מסדרים את הקוסקוס בצלחת הגשה. מעל מסדרים את הירקות, ומעליהם את הרוטב ואת השקדים
מסדרים את הקוסקוס בצלחת הגשה. מעל מסדרים את הירקות, ומעליהם את הרוטב ואת השקדים. צילום רונן מנגן

מרכיבים
גמבה פרוסה לרצועות
בצל סגול פרוס לרצועות
גזר חתוך לרצועות
5 פטריות חתוכות לרבעים
חופן שעועית ירוקה
חופן רוקט
כף שקדים פרוסים קלויים
שקית קוסקוס להכנה מהירה
5  כפות רוטב טריאקי

אופן ההכנה
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על השקית.

מחממים בווק מעט שמן ומקפיצים את כל הירקות כ- 10 דקות.

מוסיפים רוטב טריאקי ומקפיצים עוד מספר דקות.

מסדרים את הקוסקוס בצלחת הגשה.

מעל מסדרים את הירקות, ומעליהם את הרוטב ואת
השקדים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה