מחלבות גד מקימה באיזור ירושלים מחלבה חדשה שתתמחה בייצור יוגורטים ומוצרי חלב נוזליים

הבעלות על המחלבה החדשה במושב אבן ספיר בסמוך לירושלים: 51% מחלבות גד ו-49% אפרים מזון ואפרים בוקצין

חברת "מחלבות גד" מקימה מחלבה חדשה באיזור ירושלים, שתתמחה בייצור יוגורטים ומוצרי חלב נוזליים – מחלבת "גדיה".

המחלבה החדשה במושב אבן ספיר בסמוך לירושלים תהיה בבעלות מחלבות גד 
( 51%)  ואפרים מזון ואפרים בוקצין (49%), ובהקמתה יושקעו כ-2.5 מיליון ש"ח.

עזרא כהן, מנכ"ל גד, אומר כי לאור העובדה שהמחלבה הרחיבה בשנים האחרונות את פעילותה והתמחותה בתחום היוגורטים, ומהווה שחקן מוביל בסגמנט זה, הוחלט להעביר את כל ייצור מוצרי החלב הנוזליים כגון יוגורט 3%, יוגורט 1%, חלב עזים לשתייה, סדרת יוגורט בטעמים, יוגורט איירן, יוגורט צזיקי ועוד, למחלבה החדשה. 
כהן מציי, שתחום היוגורטים אמור להוות מנוע צמיחה ל"מחלבות גד" בשנים הקרובות, עם גידול שנתי דו ספרתי בהיקפי המכירות, וכן כניסה לייצור מוצרים חדשים בטעמים מיוחדים.

"מחלבות גד" הינה המחלבה הרביעית בגודלה בישראל, ומתמחה בייצור ושיווק גבינות איכות, גבינות איטלקיות, גבינות עזים, צאן ופטה, גבינות בולגריות במגוון טעמים, מנות קינוח יחודיות ועוד.
החברה מייצרת למעלה מ-90 סוגים של גבינות, ומחזור פעילותה בשנת 2007 היה כ-240 מיליון ש"ח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר