מחפשים מנהל מחלקת יין או איש שטח? הכירו את ערן חסקל

מחפשים מנהל מחלקת יין או איש שטח? הכירו את ערן חסקל
ערן חסקל, בן 30, יש שנתיים ניסיון בתחום היין – מהן שנה כמנהל מחלקת יין גדולה בטיב טעם.
בעבר היה ערן סוכן מכירות יין בשטח, והוא מעיד על עצמו כמי שאוהב מאוד את תחום היין.

ערן חסקל רוצה לחזור לתחום ו”אכול ושאטו” ישמח לעזור לו בכך.

לפניכם קורות החיים של ערן:

ערן חסקל
רח’ משה שרת 92/א קרית אתא, 28000.
טל (בית)- 048454106 נייד – 0544889318 דא”ל [email protected]

פרטים אישיים:
תאריך לידה- 06/05/1975 מצב משפחתי- רווק.

השכלה:
· משנת 2003 לימודים לתואר ב.א. במכללת עמק יזרעאל, מגמת סוציולוגיה ואנתרופולוגיה ולימודים רב תחומיים במדעי החברה במסלול סוציולוגיה ארגונית. תואר- ב.א.
נושאי הלימוד המרכזיים- התנהגות ארגונית, ניהול משאבי אנוש, פסיכולוגיה חברתית, ייעוץ ארגוני.
· בשנים 1989-1992 ביה”ס התיכון רוגוזין קרית אתא. מגמת סוציולוגיה, בגרות מלאה.

השתלמויות:
1996 קורס- ברמנים במכללה בחיפה.
1996 קורס- הכרת עולם היין, מכללת תדמור הרצלייה.
נושאי הלימוד : היכרות עם עולם היין והאלכוהול(שיטות הגשת יין מבוא לסומליה), שירות לקוחות, ניהול מלאי.
1998 קורס- שווק ומכירות פרונטלי, בטרקלין חשמל.
נושאי הלימוד: שירות לקוחות, משא ומתן תחת לחץ, שיטות מכירה.

ידיעת שפות:
עברית- קריאה, כתיבה, דיבור – ברמה של שפת אם.
אנגלית- קריאה ברמה גבוהה, כתיבה ברמה גבוהה, דיבור ברמה טובה.

ניסיון בעבודה:
1. משנת 2003 עד 2005- רשת טיב טעם, סניף קריות, בתפקיד מנהל מחלקת יין וכהלים.
נושאים מרכזיים ותחומי אחריות בתפקיד:
1- ניהול צוות של 3 עובדים.
2- הדרכות לעובדים על מגוון פריטי המחלקה ושיטות מכירה.
3- מכירה מול לקוחות הרשת.
4- ניהול מלאי פעיל, ניתוח דוחות מכר יומיים/חודשיים.
5- עבודה עם ספקים חיצונים, הזמנות והחזרות סחורה, בניית מבצעים נקודתיים.
6- ישיבות הבהרה ותאום ציפיות מול עובדים/מנהלים.
7- קידום תחום היין בסניף.

2. בשנים 2002 עד 2003- רב בריח בתפקיד סוכן מכירות באזור העמקים.
נושאים מרכזיים ותחומי אחריות בתפקיד :
1.איתור לקוחות פוטנציאלים, יצירת התקשרות ותאום פגישה עימם.
2.מכירת דלתות ואביזרי בטחון, גביית כספים והמשך מעקב ופתרון בעיות מול הלקוחות.
סיבת הפרישה- יציאה ללימודי תואר ראשון.

3. בשנים 2001 עד 2002 נסיעה ושהייה בחו”ל.

4. בשנים 2000 עד 2001- טמפו תעשיות בירה בע”מ. בתפקיד סוכן ומקדם מכירות שוק מוסדי, אזור צפון.
נושאים מרכזיים ותחומי אחריות בתפקיד :
1. ניהול ענף לקוחות בענף המשקאות הקלים ושוק הבירה.
2. איתור לקוחות חדשים, פגישות עמם ותיאום ציפיות.
3. קידום מכירות נקודתי ומכירת סל מוצרים מגוון.
4. שימור קו לקוחות קיים, גביית כספים, פתרון בעיות תפעוליות.
5. סגירת חוזים עם מסעדות/בארים/בתי קפה ואולמות אירועים.
6. ניתוח דוחות מכר ועמידה ביעדים חודשיים.
סיבת הפרישה- נסיעה לחו”ל.

5. בשנים 1998 עד 2000 – נני בע”מ. בתפקיד סוכן מכירות/משווק בענף הקפה והבירות.
נושאים מרכזיים ותחומי אחריות בתפקיד :
1. אספקת קפה אספרסו “לווצה” בירה “קורונה” ומשקה “רד בול” ללקוחות.
2. שימור קו לקוחות קיים והגדלתו (אזור צפון קריות,נהריה, מעלות,ק ריית שמונה).
3. עבודה מול מסעדות/פאבים/בתי קפה/סיטונאים/רשתות שיווק, מפעלים ולקוחות פרטיים.
4. גביית כספים, עמידה ביעדי מכירה חודשיים.
5. תיקון ופטרון בעיות טכניות במכונות קפה.
סיבת הפרישה- הצעת עבודה אטרקטיבית בתחום המכירות.

6. 1998 – טרקלין חשמל. מתפקיד מוכרן בסניף מרכזי(קניון חיפה).
נושאים מרכזיים ותחומי אחריות בתפקיד :
1.שירות לקוחות ומכירה חזותית.
2.פתרון בעיות בין הלקוח לטרקלין חשמל.

7. בשנים 1996 עד 1998 – בעל עסק עצמאי בתחום המזון והמשקאות.
נושאים מרכזיים ותחומי אחריות בתפקיד :
שירות לקוחות ומכירה של מגוון מוצרים(בתחום המזון),ניהול מלאי והזמנות סחורה.

7. בשנים 1996 עד 1997 – מלון נובה אילת. בתפקיד ברמן וסגן מנהל לובי.
נושאים מרכזיים ותחומי אחריות בתפקיד :
1. שירות לקוחות המלון.
2. ניהול מלאי.
3. עבודת צוות עם מלצריות הלובי.

פעילויות נוספות:
· תחביבים: אינטרנט ומחשבים,ספורט, קריאה, עולם היין.

כישורים ומיומנויות:
· שימוש בתוכנת אופיס ברמה גבוהה, כולל הכנת מצגות.
· ניתוח דוחות כספיים.
· ניהול צוות עובדים.

שירות צבאי:
בשנים 1993 עד 1996 חיל התותחנים גדוד 404 דרגת שחרור סמ”ל.
תפקידים בשרות הצבאי: כוון וסגן מפקד צוות תותח מתנייע ובנוסף אחראי משמעת סוללתי (מסדרים,אוכל,ביגוד).

המלצות יועברו על פי דרישה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה