מטבחי Do it בפעילות שיווקית בביאנלה בבת-ים ומפגש צמרת השפים

חברת מטבחי Do it נתנה חסות למיצג במסגרת הביאנלה הבינלאומית לאדריכלות הנוף העירוני בת-ים: מיצג "מטבחוץ" המזמין את הקהילה להתאסף בו ולהגשים את עצמה כיחידה חברתית אוטונומית. פעילות זו נעשת כחלק ממעורבותה של החברה בקהילה.

הביאנלה הבינלאומית לאדריכלות הנוף העירוני בבת-ים, הינה אירוע אמנותי הנערך במתכונת דו-שנתית. מטרתו לעורר שיח ציבורי העוסק באיכות החיים העירוניים ובמהות התכנון העירוני המיטבי.

"מטבחוץ" יארח סדנאות בישול ואפייה בהשתתפות השפים ניר צוק, ישראל אהרוני, ארז קומורובסקי, עינב ברמן, חוסאם עבאס ומאיר השמן. הסדנאות יתקיימו בתשלום ובהרשמה מראש.

במקביל כינסה חברת המטבחים חמישה שפים: אלון גולדמן ממזרין, פרנק אזולאי, שאול בן אדרת מקימל, אביב משה ממסעדת Messa וחיים כהן. זאת במסגרת יוזמה חדשה המציגה את הדור הבא של הגברים במטבח.

חמשת השפים אפו עוגות והכינו קינוחים מסוגים שונים על בסיס גבינת ריקוטה- בחמישה דגמים של מטבחי DO IT . בין המתכונים שהוגשו הציג פרנק אזולאי רביולי ריקוטה, חיים כהן הכין כנאפה, שאול בן אדרת הגיש עוגת גבינה עם פירורים, ואלון גולדמן אפה עוגת גבינה מושקעת.
(בתמונה: אלון גולדמן ממזרין- מימין, עם שאול בן אדרת מקימל).


אולמות תצוגה: חנות המפעל – א.ת הר טוב א בית שמש, סניף ראשל"צ – רוז'נסקי 11, סניף מרכז – דן דיזיין סנטר – רח' הלחי 2 בני ברק, סניף צפון – מרקוני 10, צ'ק פוסט, חיפה.







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה