מטעמים מהמטבח הקריאולי בטיסות לופטהנזה לישראל

ג'ון בש (John Besh), שנבחר על-ידי מגזין Food & Wine כאחד השפים המובילים, בארה"ב יהיה אחראי על הכנת התפריטים במחלקות היוקרה של לופטהנזה במהלך ספטמבר-אוקטובר, כאשר הסגנון שנבחר לארוחות בכל טיסות החברה מפרנקפורט וממינכן ליעדים ארוכי טווח, כולל הקו לתל אביב, הוא המטבח הקריאולי האקזוטי.

המנות יוגשו לנוסעים במחלקה הראשונה ובמחלקת העסקים במסגרת הפרויקט המיוחד STAR CHEFS שיזמה לופטהנזה בשנת 2000, אשר נועד להציע לנוסעים בטיסות הבין-יבשתיות של החברה חוויה קולינרית תוך היכרות עם מעדנים מארבע קצות תבל.

ג'ון בש הוא יליד העיר ניו אורלינס והבעלים של ארבע מסעדות קריאוליות בעיר, שהנה בירת ה-CAJUN, המטבח הקריאול של צפון אמריקה המשלב טעמים ממטבחי צרפת, ספרד והודו, ונחשב לפיקנטי וטעים במיוחד. 

במחלקה הראשונה יוגשו בין השאר מקפא פירות ים בתחמיץ לימון ועגבניות כמתאבן, חזה ברווז מתובל בלוויית ירקות ופולנטה, וקינוחים אקזוטיים על בסיס פירות וגלידות במגוון טעמים.
נוסעי מחלקת העסקים יאכלו ג'מבלאיה – מתאבן המשלב פירות ים וירקות מתובלים, רביולי ממולאים במחית אפונה או קדרה פיקנטית של עוף וירקות למנה עיקרית, ועוגת אוכמניות ומחית פירות לקינוח.

לופטהנזה מפעילה 18 טיסות שבועיות בין פרנקפורט ומינכן לתל אביב. החברה טסה ל- 206 יעדים ברחבי תבל מנמלי הבית שלה בגרמניה (פרנקפורט, מינכן ודיסלדורף), ומשרתת למעלה מ-915 ערים בעולם עם שותפותיה ב- Star Alliance.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה