מילויים לפסטה טרייה רביולי או טורטליני

החומרים הדרושיםמילוי ריקוטה ותרד (עבור 25-30 יח' רביולי)350 גר' ריקוטה 200 גר' תרד חלוט וסחוט 1. ביצה מלח,פלפל שחור גרוס,מוסקט. מילוי בטטה (עבור 25-30 רביולי)בטטה, טימין, מלח ופלפל מילוי גבינות600 גר' ריקוטה 500 גר גבינה גלילית 100 גר' פרמזן מגורר 5 גר' גרידת לימון 5 גר' טימין טרי קצוץ 2. חלמונים 1. כף מלח 2. קורטים פלפל לבן 4. כפות שמן זית הוראות הכנהמילוי ריקוטה ותרדקוצצים את התרד הסחוט,מערבבים עם הגבינה,מוסיפים ביצה,מעבדים היטב ביד,מתבלים במלח,פלפל ומוסקט. במידה והמילוי רטוב מידי אפשר להוסיף מעט קמח או פירורי לחם. מילוי בטטהאופים את הבטטה בקליפתה עד שהיא רכה,מקלפים ומערבבים עם שאר החומרים. מילוי גבינותמרוקנים את הריקוטה, מגררים את הגבינה הגלילית,מוסיפים את הפרמזן המגורר ומערבבים. מוסיפים את התבלינים,הטימין וגרידת הלימון ומערבבים,מוסיפים את שמן הזית.

החומרים הדרושים

מילוי ריקוטה ותרד (עבור 25-30 יח' רביולי)
350 גר' ריקוטה
200 גר' תרד חלוט וסחוט
1. ביצה
מלח,פלפל שחור גרוס,מוסקט.

מילוי בטטה (עבור 25-30 רביולי)
בטטה,
טימין,
מלח ופלפל

מילוי גבינות
600 גר' ריקוטה
500 גר גבינה גלילית
100 גר' פרמזן מגורר
5 גר' גרידת לימון
5 גר' טימין טרי קצוץ
2. חלמונים
1. כף מלח
2. קורטים פלפל לבן
4. כפות שמן זית

הוראות הכנה

מילוי ריקוטה ותרד
קוצצים את התרד הסחוט,מערבבים עם הגבינה,מוסיפים ביצה,מעבדים היטב ביד,מתבלים במלח,פלפל ומוסקט. במידה והמילוי רטוב מידי אפשר להוסיף מעט קמח או פירורי לחם.

מילוי בטטה
אופים את הבטטה בקליפתה עד שהיא רכה,מקלפים ומערבבים עם שאר החומרים.

מילוי גבינות
מרוקנים את הריקוטה, מגררים את הגבינה הגלילית,מוסיפים את הפרמזן המגורר ומערבבים.
מוסיפים את התבלינים,הטימין וגרידת הלימון ומערבבים,מוסיפים את שמן הזית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר