מילפיי גבינות ופלפלים קלויים

חומרים ל-6 מנות:12 ריבועי בצק עלים קפואים – מופשרים1 יח' גבינת קרם שמנת 5% בטעם טבעי של טרה1 יח' גבינת קרם שמנת 5% עם זיתים של טרה6 עלי חסה אדומה- שטופים ויבשים היטב6 יח' פלפל אדום מאורך (מתוק) – קלוי ומקולף (ניתן להשתמש גם בפלפל גמבה רגיל או בפלפל קלוי בתחמיץ קנוי)1 פלסטיק נבטי ברוקוליתערובת פלפלת, מלח אופן ההכנה:מניחים את ריבועי הבצק בתבנית עם נייר אפייה משומן במרחק סביר.בוזקים מעט תערובת פלפלת על ריבועי הבצק.ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות למשך כ-20 דקות או עד להזהבה.מוציאים מהתנור ומניחים לריבועים להתקרר.מורחים בנדיבות על 6 ריבועי בצק את גבינת קרם השמנת בטעם טבעי. מניחים על הריבועים את החסה, הפלפל הקלוי, הנבטים וממליחים קלות.מורחים בנדיבות על 6 ריבועי הבצק הנותרים את גבינת קרם השמנת עם הזיתים ומניחים אותם על הנבטים – צורת סנדוויץ' (עם הגבינה למטה).המלצת השף:לבנות את המילפיי ליותר שכבות. ניתן לערבב את גבינת קרם השמנת הטבעי עם תערובת זעתר.ניתן להבריש את ריבועי הבצק לפני הכנסתם לתנור בביצה, או למרוח בחמאה לאחר יציאתם מהתנור.

חומרים ל-6 מנות:
12 ריבועי בצק עלים קפואים – מופשרים
1 יח' גבינת קרם שמנת 5% בטעם טבעי של טרה
1 יח' גבינת קרם שמנת 5% עם זיתים של טרה
6 עלי חסה אדומה- שטופים ויבשים היטב
6 יח' פלפל אדום מאורך (מתוק) – קלוי ומקולף (ניתן להשתמש גם בפלפל גמבה רגיל או בפלפל קלוי בתחמיץ קנוי)
1 פלסטיק נבטי ברוקולי
תערובת פלפלת, מלח

אופן ההכנה:
מניחים את ריבועי הבצק בתבנית עם נייר אפייה משומן במרחק סביר.
בוזקים מעט תערובת פלפלת על ריבועי הבצק.
ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות למשך כ-20 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומניחים לריבועים להתקרר.
מורחים בנדיבות על 6 ריבועי בצק את גבינת קרם השמנת בטעם טבעי.
מניחים על הריבועים את החסה, הפלפל הקלוי, הנבטים וממליחים קלות.
מורחים בנדיבות על 6 ריבועי הבצק הנותרים את גבינת קרם השמנת עם הזיתים ומניחים אותם על הנבטים – צורת סנדוויץ' (עם הגבינה למטה).

המלצת השף:
לבנות את המילפיי ליותר שכבות.
ניתן לערבב את גבינת קרם השמנת הטבעי עם תערובת זעתר.
ניתן להבריש את ריבועי הבצק לפני הכנסתם לתנור בביצה, או למרוח בחמאה לאחר יציאתם מהתנור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר