מיני אוזני המן

חומרים:200 גר' חמאה100 גר' סוכר (3/4 כוס)2 חלמונים60 מ"ל מיץ תפוזים (1/4 כוס)מעט תמצית וניל350 גר' קמח ( 2.5 כוסות)קורט מלחמעט גרידת לימוןאופן ההכנה:מערבבים במיקסר עם בוחש חמאה וסוכר עד למרקם קרמי. מוסיפים את החלמונים בהדרגה ומערבבים עם למסה אחידה. מוסיפים לסירוגין למיקסר את החומרים היבשים (קמח, מלח וגרידת לימון) ואת מיץ התפוזים ותמצית הווניל.מפסיקים את פעולת המיקסר כאשר נוצר בצק אחיד. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשהים למשך כשעה במקרר.להכנת אוזני ההמן: מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כחצי ס"מ. קורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ.שמים במרכז את המלית הרצויה, וצובטים שלוש דפנות פנימה ליצירת משולש.אופים בחום של 160 מעלות בין 10 – 15 דקות, או עד להזהבת המאפה.מליות קלאסיות לאוזני המן:מלית פרג:250 גר' פרג1 כוס סוכר1/8 כוס ברנדי2 כפות תמצית רוםמערבבים את הכל ביחד.מלית אגוזים:3.5 כוסות אגוזי מלך טחונים1 כוס סוכר2 כפות ברנדי1 כף תמצית רוםמליות קצת יותר מתחכמות:מלית פטיסייר וקוקוס:מערבבים 200 גר' קרם פטיסייר עם 100 גר' קוקוס ומעט ליקר קוקוס.מלית שוקולד:מערבבים 200 גר' קרם פטיסייר עם 50 גר שוקולד מריר מומס ו- 50 גר' פירורי עוגה."מימי'ס עוגות בטעם אישי", קונדיטוריה אוסטרו הונגרית בגבעת ישעיהוטל. 02-9998278

חומרים:
200 גר' חמאה
100 גר' סוכר (3/4 כוס)
2 חלמונים
60 מ"ל מיץ תפוזים (1/4 כוס)
מעט תמצית וניל
350 גר' קמח ( 2.5 כוסות)
קורט מלח
מעט גרידת לימון

אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר עם בוחש חמאה וסוכר עד למרקם קרמי.
מוסיפים את החלמונים בהדרגה ומערבבים עם למסה אחידה.
מוסיפים לסירוגין למיקסר את החומרים היבשים (קמח, מלח וגרידת לימון) ואת מיץ התפוזים ותמצית הווניל.
מפסיקים את פעולת המיקסר כאשר נוצר בצק אחיד.
מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשהים למשך כשעה במקרר.

להכנת אוזני ההמן:
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כחצי ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ.
שמים במרכז את המלית הרצויה, וצובטים שלוש דפנות פנימה ליצירת משולש.
אופים בחום של 160 מעלות בין 10 – 15 דקות, או עד להזהבת המאפה.

מליות קלאסיות לאוזני המן:
מלית פרג:
250 גר' פרג
1 כוס סוכר
1/8 כוס ברנדי
2 כפות תמצית רום
מערבבים את הכל ביחד.

מלית אגוזים:
3.5 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
1 כף תמצית רום

מליות קצת יותר מתחכמות:
מלית פטיסייר וקוקוס:
מערבבים 200 גר' קרם פטיסייר עם 100 גר' קוקוס ומעט ליקר קוקוס.

מלית שוקולד:
מערבבים 200 גר' קרם פטיסייר עם 50 גר שוקולד מריר מומס ו- 50 גר' פירורי עוגה.

"מימי'ס עוגות בטעם אישי", קונדיטוריה אוסטרו הונגרית בגבעת ישעיהו
טל. 02-9998278

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר