מיני המבורגרים מסלמון עם חומוס עדשים

מורחים את ממרח העדשים על לחם או לחמנייה. מעליו מניחים את קציצת הסלמון. צילום Beko
אוהבים המבורגר? המתכונאים של מותג מוצרי חשמל הבינלאומי Beko מציעים מתכון המהווה חלופה טעימה ובריאה של סלמון לקציצת הבשר ושתוכלו להכין בעצמכם בקלות בבית

מצרכים

180 גרם סלמון טרי

150 גרם בצל ירוק

150 גרם פלפל ירוק

2 חלבונים

1 כף שמן זית

190 גרם עדשים

מיץ מחצי לימון

60 גרם פירורי לחם

מלח ופלפל

אופן ההכנה

קוצצים את הסלמון במעבד מזון ומעבירים לקערה.

קוצצים את הבצל ומוסיפים לתערובת הסלמון.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

מוסיפים לתערובת את החלבונים ופירורי הלחם.

מערבבים הכול יחד.

מחממים כף שמן זית על מחבת.

יוצרים מהתערבות קציצות קטנות וצולים.

חותכים את הפלפל הירוק וצולים קלות.

טוחנים את העדשים ומוסיפים להם מיץ לימון, שמן זית ומלח.

מורחים את ממרח העדשים על לחם או לחמנייה.

מעליו מניחים את קציצת הסלמון.

מקשטים עם הירקות הצלויים.

אם אוכלים בלחמנייה מוסיפים מעל את החצי השני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר